نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

استاد ایرانی برنده جایزه محقق برتر گنگره مدیریت آب آمریکا شد

 سعید یوسفی، عضو هیات علمی گروه مدیریت پروژه و ساخت دانشکده معماری دانشگاه تهران، با ارائۀ مقاله‌ای با عنوان «مذاکرات طرز تفکرمحور برای حل اختلافات محیط زیستی و منابع آب» روش نوینی را برای حل منازعات پیچیده زیست محیطی و مسائل کیفی و کمی منابع آب ارائه کرد.

وی در این مقاله، با به کارگیری روش توسعه ‌یافته خود در یک مطالعه موردی مربوط به حل اختلاف درخصوص کیفیت آب در ایران، تلاش کرده است تا با تلفیق علم مهندسی و آموزه‌های روان‌شناختی، مدل‌هایی برای رفع اختلافات در حوزه منابع آب و کاهش آلودگی آب‌ها ارائه کند.

بر اساس این تحقیق، به دلیل خشک‌سالی‌های اخیر، منازعات مربوط به کمبود منابع آب به لحاظ کمی و کیفی و همچنین اختلافات زیست محیطی در خاورمیانه و به ‌ویژه در ایران در حال گسترش است. به دلیل پیچیدگی این موضوعات، برای رفع مناقشات در این زمینه، به روش‌های مهندسی نوین حل اختلافات نیاز است.

مذاکرات طرز تفکرمحور مدل جدیدی ارائه می‌دهد تا بتوان اختلافات را با کمترین هزینه و بیشترین بهره‌وری مدیریت کرد.  این پژوهشگر در این مقاله راهکارهای تفکر منطقی برای رفع منازعات کیفی و کمی آب ارائه کرده است، به این صورت که پس از تهیه صورت مساله، ‌ راه‌حل‌هایی پایدار برای رفع آن ارائه شود.

به گزارش مهر، این استاد دانشگاه تهران، در این مقاله نشان داده است داشتن طرز تفکر منفی در مذاکرات هرگز منجر به حل معضلات نخواهد شد.  

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل