محققان مرکز UConn Health و آزمایشگاه پزشکی ژنومی جکسون با مطالعه روی موش ها متوجه شدند که موارد ابتلا به سرطان روده بزرگ در میان موش های مصرف کننده گردو (که در مجموع هفت تا 10.5 درصد کل کالری مصرفی را در برمی گرفت) کمتر است.
مصرف روزانه حدود 30 گرم گردو می تواند هفت تا 10.5 درصد از کل کالری های روزانه فرد را تامین می کند.
دانیل روزنبرگ از مرکز UConn Health و محقق ارشد این مطالعه گفت: نتایج ما برای اولین بار نشان می دهد که مصرف گردو می تواند رشد تومور روده بزرگ را کاهش دهد.
این مطالعه نشان می دهد که گردو می تواند به صورت یک پروبیوتیک موجب سلامت روده بزرگ و در نتیجه پیشگیری از ابتلای این اندام به سرطان شود.
گردو بیش از هر خشکبار دیگری حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده است و میزان قابل توجهی نیز ویتامین E دارد.
کیم کریجر از مرکز ارتباطات UConn می گوید: مطالعه ما نشان داده است که مصرف گردو در پیشگیری از ابتلا به بیماری های مرتبط با رژیم غذایی و شیوه زندگی از جمله بیماری قلبی، دیابت و اختلال عصبی موثر است.
سرطان روده بزرگ
سرطان روده بزرگ که به نامهای سرطان کولون، سرطان رکتوم یا چنگار روده بزرگ نیز شناخته میشود، رشد سلولهای سرطانی در کولون یا رکتوم (بخشی از روده بزرگ) است که به دلیل رشد غیرطبیعی سلولها اتفاق میافتد و این سلول ها میتوانند به بافتهای دیگر بدن حمله کنند یا در آنها تکثیر یابند.
نشانهها و علائم سرطان روده بزرگ میتواند شامل مواردی همچون خون در مدفوع، تغییر در حرکتهای روده، کاهش وزن و خستگی همیشگی باشد. به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی مدیکال نیوز تودی،بسیاری از سرطانهای روده بزرگ به دلیل عوامل ناشی از سبک زندگی و افزایش سن ایجاد میشوند و تعداد کمی از موارد به خاطر اختلالات ژنتیکی ارثی اتفاق میافتند. عوامل خطر شامل مواردی همچون رژیم غذایی، چاقی، سیگار کشیدن و نداشتن فعالیت جسمانی کافی است.