تشکیل پنل‌های تخصصی با هدف توسعه فناوری‌های مواد پیشرفته

به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امیر غفاری درباره فعالیت‌های این کارگروه گفت: اولویت نخست این کارگروه حمایت از توسعه فناوری و نوآوری به خصوص شرکت‌های دانش بنیان این حوزه بوده و البته برنامه هایی متناسب با گروه های تحقیقاتی و شرکت‌های غیر دانش بنیان نیز وجود دارد.
مدیر کارگروه فناوری و نوآوری ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته درباره پنل‌هایی که تا کنون در کارگروه تشکیل شده است افزود: فناوری تولید افزایشی Additive Manufacturing، بازیافت ضایعات قطعات الکتریکی و الکترونیکی، بازیافت پسماند حاصل از فرآوری مواد معدنی، آلومینیوم، سرامیک‌های ساختاری، فناوری سطح، کاتالیست‌های صنعتی، کربن و کامپوزیت عناوین پنل‌هایی است که تا کنون درون این کارگروه تشکیل شده است. 
وی تصریح کرد: البته با گذشت زمان تعداد این پنل‌ها افزایش پیدا می‌کند زیرا به تعداد مواد موجود و روش‌های ساخت می‌توان پنل تعریف کرد اما به شرطی که مسئله مرتبطی داخل کشور برای آن وجود داشته باشد و از اولویت برخوردار باشد.
به گفته وی پنل‌های تخصصی موضوعی به منظور توسعه فناوری‌های مواد پیشرفته با هدف استفاده ازافراد متخصص و دارای سابقه کار حرفه‌ای و صنعتی به عنوان مدیر و راهبر پنل تشکیل می‌شوند. 
غفاری ادامه داد: در این پنل ها و در هر موضوع، فعالیتهایی همچون ترسیم درخت فناوری، شناسایی بازیگران اصلی آن شامل فناوران، تولیدکنندگان و متقاضیان صنعتی، برگزاری جلسات همفکری با حضور فعالان بخش صنعت، شرکت‌ها، پژوهش و متولیان دولتی، اولویت‌بندی نیازها و چالش‌های توسعه صنعتی و اقتصاد دانش‌بنیان در هر بخش و تعریف پروژه‌های توسعه دانش فنی و حمایت از آن با تعامل مستقیم فناور و متقاضی صنعتی انجام می‌شود.
هدف اصلی این کارگروه حمایت از توسعه و تجاری‌سازی فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته است همچنین این کارگروه توسعه کمی و کیفی شرکت‌های خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه مواد و ساخت پیشرفته را به عنوان راهبردی محوری مد نظر دارد در این کارگروه از طرح‌های نوآورانه با سطح آمادگی فناورانه متوسط و بالا برای ورود به صنعت حمایت خواهد شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا