برگزاری دومین کنگره بین المللی تغذیه ایران برای بررسی چالش ها وفرصت ها
دومین کنگره بینالمللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران با شعار' به سوی آینده روشنتر تغذیه: از علم تا سیاست و عمل برگزار خواهد شد.این کنگره با هدف مروری نوآور و جامع از پیشرفتهای اخیر در پژوهشهای تغذیهای به طور عمده در 9 محور اصلی طراحی و برنامهریزی شده است.
مداخلات تغذیه ای جامعه محور ،ارزشیابی برنامه های تغذیه ای در نظام سلامت ،برهمکنش ژن، تغذیه و بیماریهای غیر واگیر،مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان،تغذیه و باروری ،تغذیه گروههای آسیب پذیر،عوامل اجتماعی-فرهنگی موثر بر انتخابهای غذایی ،تغذیه (مواد مغذی –گروههای غذایی و الگوهای غذایی ) و بیماری های غیر واگیر،چاقی: علل ، چالش ها و راهکار ها،تغذیه و سلامت روان،ویتامین D در سلامت و بیماری،تغذیه ، التهاب و سیستم ایمنی،نقش صنایع غذایی در سلامت تغذیه ای جامعه از محورهای این کنگره است.
برای دستیابی به این هدف، کمیته علمی کنگره مجموعهای از سخنرانیهای کلیدی، علمی، آزاد و کارگاههای آموزشی را در زمینه تغذیه جامعه، تغذیه بالینی، تغذیه سلولی مولکولی و سایر زمینههای مرتبط فراهم کرده است.
این کنگره فرصتی مناسب برای متخصصان تغذیه و رشتههای وابسته فراهم میکند تا دانش خود را به روز کنند و از آخرین دستاوردهای علم تغذیه مطلع شوند.
هدف این کنگره ارائه پیشرفت ها، مشکلات، چالش های اخیر و فرصت ها در زمینه علم تغذیه است.
در این کنگره چهار روزه، سخنرانی های علمی و کلیدی، سمپوزیوم و سخنرانی های آزاد و نیز ارائه پوستر در 13 محور در نظر گرفته شده است. دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران توسط دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن تغذیه ایران در مرکز همایش های پژوهشگاه صنعت نفت برگزار می شود.