نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

فعالیت 6 مرکز رشد حوزه علوم انسانی در کشور

به گزارش وزارت علوم، دکتر 'وحید احمدی' با بیان اینکه علوم انسانی حدود 45 درصد ظرفیت دانشگاه ها را تشکیل می دهد، اظهار داشت: در صورتی که علوم انسانی به تولید فناوری، مقاله و دانش کمک کند، معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم با دو موتور قوی یکی در حوزه علوم انسانی و دیگری در حوزه بقیه رشته‌ها تقویت و از جهش علمی برخوردار می شود.
وی ایجاد شورای توسعه و پژوهش فناوری در حوزه علوم انسانی را به عنوان یکی از اقدامات مهم در راستای توسعه علوم انسانی عنوان کرد و گفت: آیین نامه این شورا با حضور وزیر علوم تنظیم و به دانشگاه ها ابلاغ شده است.
به گفته وی با توجه به فعالیت 6 مرکز رشد در حوزه علوم انسانی، فارغ التحصیلان این رشته ها می توانند با همکاری دانش آموختگان دیگر رشته ها در این مراکز به تولید فناوری مشترک بپردازند.
احمدی یادآور شد: مرکز رشد، مرکزی است که با در اختیار قرار دادن امکانات و خدمات از یک سو و ارائه مشاوره های لازم در زمینه های فنی، مدیریتی، حقوقی از سوی دیگر به ایجاد، پرورش و توسعه واحد های نوپا کمک می کند و مرکز رشد واحدهای فناوری علوم انسانی، مرکزی است که با بهره برداری از توانمندی های علمی و اجرایی دانشگاهیان در تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه در حوزه فناوری های نرم اقدام می کند.
مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم نیز در این خصوص گفت: با راه اندازی مرکز رشد علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبایی، تعداد مراکز رشد تخصصی کشور در این حوزه افزایش پیدا می کند.
دکتر 'خسرو پیری' خاطرنشان کرد: فعالیت در حوزه علوم انسانی تنها مختص مراکز رشد تخصصی در این حوزه نیست و در دیگر مراکز رشد کشور نیز موضوعات مربوط به حوزه علوم انسانی دنبال می شود.
وی تاکید کرد: باتوجه به گستردگی فارغ التحصیلان رشته های علوم انسانی در کشور باید بستری فراهم شود تا این افراد بتوانند در زمینه های اقتصادی فعالیت کنند و راه اندازی مراکز رشد کمک زیادی به این امر می کند.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل