حسینعلی بهرامی انتقال آب از دریای عمان را تنها راه توسعه سواحل مکران دانست و گفت: انتقال آب از دریای عمان با لحاظ کردن آثار زیستمحیطی آن شاید تنها راه ممکن برای توسعه سواحل باشد؛ اما این نکته که قبل از نمک زدایی این انتقال صورت گیرد یا بعد از آن، از مواردی است که نیاز به بررسی همه جانبه دارد.
وی افزود: به هر حال نباید برای توسعه سواحل مکران با استفاده از منابع عظیم آبهای دریای عمان غافل شد.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب خشکسالی فرسایش و محیط زیست درباره بیان کرد: انتقال آب به فناوری پیچیدهای نیاز ندارد و تجارب ارزندهای در کشور موجود است؛ در این موارد مطالعات اکولوژیکی و زیستمحیطی معمولاً فراموش میشود که نباید آنها را فراموش کرد.
بهرامی با اشاره به این مساله که انتقال آب از دریای عمان ابعاد مختلفی خواهد داشت، گفت: توجه به این نکته فقط از نگاه تخصصی نیست؛ ابعاد امنیتی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و زیستمحیطی نیز مهم بوده و با توجه به ابعاد مختلف این پروژه، قطعاً تلاش و هماهنگی پژوهشگران و فناوران تعیین کننده است.
وی بیان کرد: باید به دستاوردهای حاصل از انتقال آب دریای عمان توجه شود و اگر این کار اجرا نشود آثار سوء امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی به دنبال خواهد داشت.
به گزارش مهر،دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب خشکسالی فرسایش و محیط زیست معاونت علمی در مواردی چون انتقال آب به دریاچه ارومیه و انتقال آب به شهرهای مرکزی و بی آب ایران خاطر نشان کرد: به طور کلی راه حل مشکل کم آبی هر حوزه را باید از درون همان حوزه جستجو کرد و انتقال بین حوزهای که بسیار هم پر هزینه است در صورتی که هیچ راه حلی نباشد باید مورد توجه قرار گیرد.
No tags for this post.