آجیل و خشکبار فله نخرید

 دکتر علیرضا صادقیان با اشاره به نامشخص بودن شرایط انبارداری، نگهداری و فرآوری آجیل و خشکبار فله اظهار کرد: در بسیاری از موارد این محصولات در مکان های مرطوب نگهداری و با شرایط نامطلوب فرآوری می شوند، به همین دلیل ممکن است به سموم قارچی مانند آفلاتوکسین آلوده شوند.

وی بیان کرد:وجود سمومی مانند آفلاتوکسین در محصولات نشانه ظاهری ندارد و فقط با استفاده از روش های آزمایشگاهی قابل تشخیص است. صادقیان با اشاره به نشانه های ظاهری آجیل نامرغوب خاطر نشان کرد: بوی کپک زدگی و ماندگی ناشی از اکسید شدن ترکیبات روغنی و یا وجود نشانه های آفت زدگی داخل این محصولات نشان دهنده عدم مرغوبیت آنها است.

وی ادامه داد: محصولاتی که با علامت های تجاری مشخص به بازار ورود پیدا می کنند توسط ادارات استاندارد و نظارت بر مواد غذایی پایش شده و با تعیین تاریخ انقضا مصرف کنندگان را از سلامت آجیل و خشکبار مطمئن می کنند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا