نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

اولین معیار موفقیت انسان ها، داشتن سلامت معنوی است

حسن علی میرزابیگی در سی و نهمین همایش سلامت و زندگی با موضوع 'سلامت معنوی' اظهار کرد: یکی از شاخصه های اصلی سلامت انسان، سلامت معنوی است که دارای ابعاد جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی است. 
وی با بیان اینکه دنیا به سلامت معنوی توجه خاص دارد، بر لزوم نهادینه کردن فرهنگ بخشش در جامعه تاکید کرد و گفت: با نهادینه شدن این فرهنگ، شاهد رشد و تعالی مردم خواهیم بود. 
میرزابیگی با اشاره به اینکه مردم باید از کلمات مثبت و سازنده استفاده کنند، افزود: با انتشار انرژی مثبت در جامعه از ناهنجاری ها کاسته می شود و مردم دچار آسیب های کمتری خواهند شد.
در ادامه این مراسم، عیسی جلالی متخصص روانشناسی به ویژگی های حالات خوب اشاره کرد و گفت: حالات خوب روی جسم نیز اثر می گذارد و امید، شور، عشق، احساسات و هیجانات از نتایج حالات خوب در انسان ها است.
وی، تمرکز بیشتر و بهتر عمل کردن سیستم مغزی و روانی را از مزیت های حال خوب برشمرد و افزود: مدیریت حال خوب بر کیفیت کاری افراد نیز تاثیر مثبت می گذارد و ارتباط مستقیمی بین حال خوب و کیفیت در هر کاری وجود دارد.
جلالی با اشاره به اینکه ایمان یکی از موضوعات بسیار مهم در سلامت معنوی است، اظهار کرد: لبخند، توجه، فهم درست، تشویق کردن، ورزش و مدارا از مهمترین ویتامین های روح است که سبب نشاط و شادابی روح می شود.
دبیر اجرایی سی و نهمین همایش سلامت معنوی به خبرنگار ایرنا گفت: این همایش به سه موضوع سلامت جسمی، روانی و اجتماعی توجه ویژه دارد.
توحید سیف برقی با بیان اینکه این همایش در موضوعات مختلف برگزار می شود، افزود: چاقی، روانشناسی، کودکان کار، سلامت زنان، سالمندان، کودکان، تغذیه سالم و آسیب های اجتماعی از جمله موضوعاتی است که در این همایش به آنها پرداخته می شود. 
وی با اشاره به استقبال خوب مردم از این همایش گفت: استادان برتر در حوزه های مختلف در این همایش اقدام به بیان مطالب ارزشمند و مفید می کنند تا مردم آموزش های لازم را فراگیرند.
به گزارش ایرنا , در این مراسم از زحمات و تلاش های چهره ماندگار علم داروسازی کشور مرحوم استاد عباس شفیعی قدردانی شد. این صاحب نظر حوزه داروسازی که با انجام تحقیقات و فعالیت های علمی خدمات ارزشمندی به بیماران کرده است، چندی پیش دار فانی را وداع گفت. 
 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل