گروهی از پزشگان و دانشمندان آژانس بین المللی تحقیقات سرطانی سازمان بهداشت جهانی روز چهارشنبه نتایج تحقیقات اخیر این نهاد را در رابطه با عوامل سرطان زا در غذاها منتشر کرد.
دانشمندان مذکور از این تحقیقات این طور نتیجه گرفته اند که ترکیبات موجود در قهوه که تاکنون یکی از عوامل محتمل بروز سرطان حلق و مری شناخته می شدند در این بیماری نقشی ندارند.
در همین گزارش با اشاره به این که مصرف نوشیدنی های بسیار داغ می تواند به بروز سرطان مری و حلق منجر شود گفته شده است که مواد و ترکیبات موجود در این نوشیدنی ها سرطان زا نبوده بلکه درجه حرارت این نوشیدنی ها است که می تواند سبب بروز این بیماری بشود.
به گزارش ایرنا،دانشمندان سازمان بهداشت جهانی سازمان ملل به این نکته نیز اشاره کرده اند که گرچه کشیدن سیگار و مصرف الکل از عوامل اصلی سرطان مری بشمار می روند اما در تحقیقات این دانشمندان موارد ابتلا به بیماری سرطان حلق و مری بیشتر دربرخی از کشور های آسیایی ، آمریکای جنوبی و شرق آفریقا رایج است که مردم آن ها به خوردن نوشیدنی های داغ عادت دارند.