وحید حیدری از محققان این طرح عنوان این دستگاه را «آنالیز و کنترلر کلر باقی مانده در آب»ذکر کرد و گفت: این دستگاه در اولین ایده بازار آب و فاضلاب که توسط شرکت آب و فاضلاب استان تهران و با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده بود، مقام دوم را کسب کرد.
وی همچنین از تجاری سازی دانش فنی به دست آمده در کشور آذربایجان خبر داد و یادآور شد: این محصول پس از بررسی و تبادل اطلاعات با وزارت آب و فاضلاب کشور آذربایجان توانست با پشت سر گذاشتن رقیب آلمانی خود، امتیاز فروش و راه اندازی در کشور آذربایجان را کسب کند.
به گفته وی تاکنون بیش از 90 دستگاه از این محصول در بسیاری مناطق کشور از جمله نیروگاه اتمی بوشهر، آبفای قم، آبفای گیلان و بسیاری شرکتهای تأمین و تصفیه آب تهران نصب شده است.حیدری اضافه کرد: با حمایت پارک علم و فناوری گیلان و پیگیریهای کنسرسیوم صادرات محصولات دانش بنیان توانستیم این دستگاه را در بزرگترین تصفیه خانه کشور آذربایجان به نام جیران باتان که تمام آب شرب شهر باکو را بر عهده دارد، با موفقیت نصب کنیم.
وی با بیان اینکه تمام قطعات این دستگاه توسط مهندسان داخلی و در شرکت سیال ابزار دقیق طراحی و تولید میشوند، تصریح کرد: قیمت تمام شده پایین و کیفیت بالای محصول موجب رقابتپذیری در بازار شده است.
No tags for this post.