نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
“نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم” در مرداد ماه ۱۳۹۵ و توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز برگزار خواهد گردید. لذا باتوجه به اهمیت موضوع و نقش سازنده علوم و صنایع غذایی و همچنین تغذیه مناسب و سالم در جامعه، از کلیه مسئولین، متخصصین، مهندسین، کارشناسان و صاحب نظران انتظار می رود تا با ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی خود در راستای ارتقای سطح علمی این حوزه و در نهایت افزایش بهره وری و نهایتا توسعه همه جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداریم.
در طی سال های اخیر همایش و کنفرانس های متعددی پیرامون مسائل مختلف علوم و صنایع غذایی برگزار شده است؛ اما با توجه به اهمیت موضوع علوم و صنابع غذایی و ضرورت این رشته موثر و کاربردی در کشور، سازمان و کمیته برگزاری این کنفرانس برآن شد تا با هدف ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات و ارایۀ دستاوردها و یافته های پژوهشی و علمی صاحب نظران، پژوهشگران و دستاندرکاران و اندیشمندان کنفرانس فوق را برگزار نماید.
بنابراین از کلیه علاقهمندان و صاحب نظران دعوت می گردد تا با ارسال یافتههای اصیل علمی و پژوهشی خود در برگزاری هر چه بهتر این کنفرانس مشارکت فعال داشته باشند.
سایت همایش: http://foodconf.ir
محورهای همایش :
- محورهای اصلی
- روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
- روش های نوین پایش کیفیت
- ایمنی مواد غذایی
- فرآورده های غذایی ارگانیک
- ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
- فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
- نانو فناوری در صنایع غذایی
- مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
- کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
- بسته بندی در صنایع غذایی
- بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
- فرآوری پسماندهای کشاورزی
- تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
- راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
- نقش مدیریت در صنایع غذایی
- بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
- روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی
- نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
- شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
- بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
- اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
- بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن
- طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی
- سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی
- بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
- نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
- آموزش، رسانه و سلامت غذا
- گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
- میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
- سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
- کاربرد ضایعات مواد غذایی
- مواد نگهدارنده طبیعی
- روشهای کاهش بکارگیری افزودنی ها و موادنگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
- استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
- بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
- نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
- روش های ارزیابی میزان آلودگی مواداولیه
- شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
- روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده
- جایگاه مکملهای غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
- پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
- فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
- عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
- سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع
- روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
- مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
- روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
- بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
- فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)
- کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
- طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
- چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
- تغذیه در بارداری
- محور آزاد
- محورهای فرعی
- زراعت و اصلاح نباتات
- باغبانی
- گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته
- شیلات و منابع طبیعی
- علوم دامی
- سایر محورهای مرتبط با موضوع کنفرانس
زمانبندی همایش (تاریخ های مهم):
- آخرین مهلت ارسال مقالات کامل : 15تیرماه ۱۳۹۵
- آخرین مهلت ثبت نام در کنفرانس: 30تیرماه ۱۳۹۵
- آخرین مهلت ثبت نام در کارگاه های آموزشی : 30تیرماه ۱۳۹۵
- تاریخ برگزاری : 27و 28 مردادماه ۱۳۹۵
اطلاعات تماس دبیرخانه :
- آدرس دبیرخانه : تهران – جنت آباد شمالی – خیابان کوروش – کوچه شهید محمدی
- ایمیل دبیرخانه : 1foodconf@gmail.com
- تلفن دبیرخانه : ۰۲۱۴۴۰۷۰۹۶۱ و ۰۹۱۲۸۴۹۶۰۸۶
- زمان پاسخگویی : شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰-۱۴ و ۱۷-۱۹