به گزارش واحد علوم و تحقیقات، هنرور درباره موضوع این اثر ترجمه ای توضیح داد: سیروپ های گلوکزی که غالبا با نام متعارف شربت یا سیروپ های ذرت شناخته می شوند، از منابع مختلف نشاسته ای همچون ذرت، گندم و سیب زمینی استخراج می شوند.
وی ادامه داد: این ترکیبات به سبب دارا بودن ویژگی های خاص، می توانند در عین تأمین شیرینی مورد نیاز، با صرفه اقتصادی قابل توجه در هزینه های تمام شده، ویژگی ها و خواص عملکردی منحصر به فردی را در مواد غذایی به وجود آورده و جایگزین مناسبی برای ساکارز و یا همان شکر معمولی باشند.
هنرور با بیان اینکه در کتاب حاضر، تمام اطلاعات مورد نیاز در خصوص تولید، فرآوری و بکارگیری انواع سیروپهای گلوکوزی، گردآوری شده است، ادامه داد: تأکید بر اطلاعات کاربردی و حائز اهمیت دستورالعمل تهیه محصولات مختلف با استفاده از سیروپ های گلوکزی، ارائه محاسبات و اطلاعات مفید و مورد نیاز همراه با کاربردهای معمول و حتی بالقوه آنها، همگی از قابلیت های منحصر به فرد این کتاب به شمار می رود.
به گفته وی، متخصصان صنایع غذایی می توانند با بکارگیری مطالب این کتاب از انواع کاربردهای خاص و دستورالعمل های تهیه بسیاری از محصولات غذایی مرتبط با قند و روشهایی برای جایگزین کردن ساکارز با این قبیل سیروپ های گلوکزی بهره مند شوند.
هدف از ترجمه این کتاب، شرح چگونگی ساخت و تولید سیروپ های گلوکزی برای افرادی است که تازه با سیروپ گلوکزی آشنا شده اند و مهم تر اینکه چگونه، چرا و چه زمان باید از یک سیروپ گلوکزی در یک کاربرد خاص استفاده کرد.
این کتاب، شامل جداول و اطلاعات تکنیکی مفید، همراه با فهرست لغاتی از اصطلاحات تخصصی است که هم در مرحله تولید و هم در کاربرد سیروبهای گلوکزی مورد استفاده قرار گرفته است.