نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نقشه وضعیت مهاجران دنیا منتشر شد

ایالات متحده امریکا کشوری است که میزبان بالاترین تعداد مهاجر بین المللی است؛ این کشور دارای 46 میلیون مهاجر بین المللی است این در حالی است که اروپا به عنوان یک منطقه دارای 76 میلیون مهاجر است.

بخش عمده مهاجران ساکن در ایالات متحده (بالغ بر 12 میلیون نفر) از مکزیک وارد این کشور شده اند و امریکا همچنین میزبان بیش از دو میلیون نفر از چین و 1.9 میلیون نفر مهاجران هندی است.

دانشمندان نوعی نقشه تعاملی ارائه داده اند که هر دوی منشا و مقصد مهاجران دنیا را نمایش می دهد و با استفاده از داده های سازمان ملل ارائه شده است. مردمی که در پورتو ریکو (قلمرو ایالات متحده) متولد می شوند، شهروندان امریکایی به شمار می آیند. با این حال، داده های سازمان ملل 1.7 میلیون نفر پورتو ریکایی که در امریکا زندگی می کنند، را به عنوان مهاجران بین المللی به شمار می آورد.

سازمان ملل یک مهاجر بین المللی را فردی می داند که برای یک سال یا بیشتر در کشوری غیر از کشوری که در آن متولد شده، در حال زندگی است.

داده های این سازمان همچنین شامل تخمین هایی از تعداد مهاجران غیررسمی، آوارگان و در تعدادی از موارد، نوادگان آن ها به طور مثال افرادی است که در کمپ های آوارگان متولد می شوند.

در سطح دنیا، بیش از 243 میلیون نفر در کشورهایی زندگی می کنند که در آن متولد نشده اند. آلمان کشوری اروپایی است که با داشتن 12 میلیون مهاجر دارای بیشترین مهاجران بین المللی در این قاره است. در این میان، مهاجران لهستانی بیشترین تعداد مهاجر را تشکیل می دهند و پس از آن 1.6 میلیون ترکیه ای و حدود  یک میلیون روسی در آلمان وجود دارند.

آسیا نیز در زمینه مهاجرپذیری پس از اروپا قرار دارد و دارای 75 مهاجر بین المللی است. عربستان سعودی که در غرب آسیا قرار دارد، دارای 10 میلیون مهاجر بین المللی است و از این لحاظ در صدر کشورهای مهاجرپذیر آسیایی قرار دارد. عربستان بیشتر میزبان مهاجرانی از هندوستان، اندونزی و پاکستانی است.

هر ساله مردم بیشتری تصمیم به مهاجرت از کشور زادگاهشان می گیرند و در سال 1900، حدود 150 میلیون نفر در سراسر دنیا به عنوان مهاجر بین المللی طبقه بندی شدند اما 25 سال بعد این رقم حدود 100 میلیون نفر افزایش یافت.

مهاجرت در هر دوی کشورهای در حال توسعه و کشورهای توسعه یافته افزایش یافته است و اکثر مناطق دنیا رشد پیوسته ای را در این زمینه تجربه می کنند. مهاجران در سال 2015 حدود 3.3 درصد جمعیت دنیا را تشکیل دادند.

بسیاری از این مهاجران مرزها را در جستجوی فرصت های اجتماعی و اقتصادی در می نوردند. با این حال تعداد زیادی از آن ها برای فرار از بحران ها از کشور خود خارج می شوند.

برای مشاهده این نقشه تعاملی اینجا را ببینید.

 

منبع: مجمع جهانی اقتصاد

ترجمه: شه تاو ناصری

 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل