تولید تلوزیون های ال سی دی متوقف می شود
تلوزیون های ال سی دی یا نمایشگرهای کریستال مایع از اوایل دهه نود میلادی به طور رسمی وارد بازارهای جهانی شده و در آن زمان تحولی بزرگ در ساخت صفحات نمایشگر به شمار می رفتند. این فناوری برای چند دهه ، توانست بر بازارهای جهانی تسلط داشته و بخش وسیعی از نمایشگرهای سال های گذشته با تکیه بر این تکنولوژی ساخته شده بودند . هم اکنون به نظر می رسد عمر این فناوری نیز رو به پایان بوده و بر اساس گزارش های رسمی منتشر شده ، شرکت پاناسونیک قصد دارد به دلیل قدیمی شدن این فناوری، عدم استقبال مشتریان و هزینه بالای تمام شده جهت ساخت، تولید این محصولات را از ماه سپتامبر سال جاری میلادی به طور کامل متوقف کرده و نام تلوزیون های ال سی دی را از محصولات خود حذف کند.
شرکت پاناسونیک قصد دارد به دلیل قدیمی شدن این فناوری، عدم استقبال مشتریان و هزینه بالای تمام شده جهت ساخت، تولید این محصولات را از ماه سپتامبر سال جاری میلادی به طور کامل متوقف کرده و نام تلوزیون های ال سی دی را از محصولات خود حذف کند.
تلوزیون های ال سی دی یا نمایشگر های کریستال مایع در برابر تغییرات دمائی به شدت حساس بوده و به راحتی به شکل مایع درآمده و رسانایی بسیار قوی محسوب می شوند. امکان همزمان انتقال نور و الکتریسیته از این ماده ، آن را به عنوان یک ماده ایده آل برای ساخت نمایشگر معرفی کرده و طی دهه های گذشته این محصول توانسته بود بسیاری از بازارهای جهانی را به تسخیر خود درآورد.
نحوه عملکرد سیستم نمایشگر کریستال مایع به این صورت است که ذرات و مولکولهای کریستال مایع در میان صفحات شیشه ای پلاریزه شده و فیلترهای LCD در تلویزیون رنگی قرار دارند. برای ساخت LCD دو شیشه پلاروید را با ۹۰ درجه اختلاف نسبت به یکدیگر قرار داده و یک لایه کریستال مایع بین آن ها می گذارند.
منبع: efe
ترجمه: احسان محمدحسینی
No tags for this post.