3 طرح برتر ایدهبازار عمومی دانشگاه امیرکبیر معرفی شد
چهارمین رویداد ایده بازار عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رقابت صاحبان 9 طرح برتر به کار خود پایان داد.در این دوره از ایده بازار عمومی 9 طرح برتر به مرحله نهایی راه یافتند که عناوین این طرحها به شرح ذیل است:
طرح «درپوش ایمن نیدل سرنگ» ارائه شده توسط حسین حشمتی
طرح «شبیه ساز نیروی وزن در تصویربرداری پزشکی» ارائه شده توسط غلامعباس خوشبویی
طرح «الکترونیک ابزار متغیر با قطر پیچ و سرعت اتوماتیک» ارائه شده توسط مهدی مومنی
طرح «تولید دستگاه هولتر مانیتورینگ قلب» ارائه شده از سوی مسعود نادی
طرح «فیلتر دیسکی با استفاده از لوح فشرده برای تصفیه آب گل آلود برای آبیاری قطرهای» ارائه شده از سوی نوذر نوذری
طرح «دستگاه سنجش میزان ارزش غذایی مصرفی» ارائه شده توسط سیدسعید طباطبائی
طرح «آچار بکس خورشیدی» ارائه شده توسط فرید ملک احمدی
«طرح استفاده از بلوکهای فوم پلی اتیلن در دال» ارائه شده از سوی امیرحسین خلیلیان پور
طرح « تولید نرم افزارهای کاربردی مبتنی بر تکنولوژی آیبیکن (iBeacon)» ارائه شده توسط رسول کاشفی
بر اساس رای داوران از این تعداد سه طرح «آچار بکس خورشیدی»، «استفاده از بلوکهای فوم پلی اتیلن در دال» و «تولید نرم افزارهای کاربردی مبتنی بر تکنولوژی آیبیکن (iBeacon)» موفق به کسب رتبههای اول تا سوم این رویداد شدند.
امیر رضوانی، دبیر چهارمین ایده بازار عمومی کشور در مورد روند برگزاری این رویداد گفت: ایده بازارها در دو دسته عمومی و تخصصی برگزار میشوند که در ایده بازار عمومی، افراد باید ایده خود را برای راه اندازی کسب و کار در حوزههای مختلف مطرح کنند و داوری طرحها بر اساس سه شرط اصلی مدت زمان بازگشت سرمایه، میزان سودآوری و همچنین دانش بنیان بودن طرح صورت میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: حدود 100 طرح از سراسر کشور و با موضوعات متنوعی از جمله پزشکی، ابزار پزشکی، صنایع، فناوری اطلاعات، مکانیک، مهندسی برق، شیمی، پلیمر و حتی علوم انسانی به دبیرخانه چهارمین ایده بازار عمومی ارسال شد؛ هیات داوران، 20 ایده را در مرحله اول انتخاب کرد و در نهایت 9 طرح برای حضور در رقابت نهایی انتخاب شدند.
رضوانی تصریح کرد: هر یک از صاحبان این 9 ایده، در حضور هیات داوران، دانشجویان، استادان، صاحبان صنایع و سرمایه گذاران به مدت 6 دقیقه به معرفی طرح خود پرداختند که 6 دقیقه نیز برای پرسش و پاسخ حاضران در رویداد و همچنین 8 دقیقه برای طرح سؤالات هیات داوران و پاسخ صاحب ایده درنظرگرفته شده بود.
وی خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، به فعلیت درآوردن ایدههای جوانان خلاق و مبتکر از طریق جلب همکاری سرمایهداران و ایجاد ارزش افزوده برای کشور و قطع وابستگی از فناوریهای خارجی از جمله اهداف برگزاری ایده بازارها است.
No tags for this post.