دکتر کوروش جعفریان درباره خواص مصرف بامیه،افزود: بامیه سرشار از فیبر، پتاسیم و سدیم است و به مقدار اندکی حاوی کلسیم و منیزم است.
No tags for this post. وی با بیان اینکه بامیه میزان انرژی بسیار پائینی دارد، افزود: مصرف بامیه و خورشت بامیه موجب کاهش قند خون میشود به همین دلیل به افراد دیابتی توصیه میشود در هفته سه بار خورشت بامیه مصرف کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در ادامه یادآور شد: همچنین به افراد به خصوص بیماران دیابتی توصیه میشود بامیه را بخارپز و آبپز مصرف کنند و به شدت از مصرف بامیه سرخ شده خودداری کنند.
به گزارش آنا،جعفریان خاطرنشان کرد: مصرف بامیه جایگزین داروهای بیماران دیابتی نمیشود بنابراین بیمار علاوه بر مصرف دارو میتواند بامیه مصرف کند.