به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، دکتر اکرم پورشمس در توضیح عوامل سرطانزا، پختن گوشت در دمای بالا، مصرف چای داغ، کبابی کردن، سرخ کردنها، مصرف نمک و انواع ترشی را نام برد و افزود:مردم باید از روش هایی مثل آب پز کردن، دم پخت کردن، بخارپز کردن استفاده کنند.
وی به بررسی های محققان پژوهشکده گوارش و کبد اشاره کرد و گفت: بررسیها نشان داده مصرف تریاک و مواد مخدر با بروز سرطان ارتباط مستقیم دارد.
وی،سیبزمینی سرخشده،انواع شیرینی از جمله کیک،بیسکویت،کوکی،دونات ها، نوشیدنی های شیرین، گوشتهای کبابی شده و انواع سوسیس و کالباس را اصلیترین مواد غذایی سرطان زا دانست و از میوهها، سبزیها، زردچوبه و گوجهفرنگی به عنوان مواد غذایی اصلی پیشگیریکننده نام برد.
وی همچنین برمصرف 4 تا 6 وعدهغذای کمکالری همراه با میوه و سبزی و استفاده از بشقاب های کوچک تأکید کرد.
پورشمس برلزوم تغییر نگرش نادرست مردم درباره تغذیه و غذا خوردن تاکید کرد و گفت: براساس بررسی یک استاد دانشگاه و متخصص علوم رفتاری در یک سال گذشته در مناطق مختلف تهران نشان می دهد که 65 درصد افراد خوردن را تفریح و سرگرمی میدانند.
وی با تأکید بر اینکه رضایتمندی با تفریح و سرگرمی فرق دارد، گفت: باید نگاهمان را به غذا خوردن عوض کنیم.