سورنا ستاری روز شنبه در حاشیه اختتامیه جشنواره کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی در جمع خبرنگاران افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قراردادهای جدیدی در حوزه طب بازساختی با سه دانشگاه برتر منعقد کرده است و ان شاء الله تعداد دانشگاه ها افزایش خواهد یافت، طب بازساختی نگاه جدیدی به حوزه پزشکی است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تمام علومی که در مرز دانش است، حمایت می کند. این قراردادها امسال اجرایی می شوند و کارهای مربوط به آن ها انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: یکی از اهداف اصلی معاونت علمی، گسترش تجاری سازی در این علم است و خوشبختانه پتانسیل فوق العاده بالایی در بحث تجاری سازی این علم وجود دارد، در سال گذشته 50 شرکت دانشبنیان در این حوزه تاسیس شد.
ستاری افزود: البته بیش از دو هزار و 300 شرکت دانش بنیان در کشور داریم که قطعا تا سال آینده این رقم افزایش خواهد یافت .
وی گفت: برگزاری این جشنواره یک حرکت جدید و شروعی است برای سلول های بنیادی و ما امیدواریم کشور در حوزه پژوهش های پایه و هم در تجاری سازی آن آینده خوبی داشته باشد.
***حمایت همه جانبه وزارت علوم از پژوهشگران علم سلولهای بنیادی
محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در جمع خبرنگاران افزود: مراکز تحقیقاتی سلولهای بنیادی در ترمیم استخوانهای بدن پیشرفت بسیار چشمگیری داشتهاند و یکی از اقدامات وزارت علوم توسعه این شرکتها و حمایتهای همه جانبه مالی و پژوهشی از نخبگان پژوهشگر است.
وی بیان کرد: مراکز تحقیقاتی و پژوهشی سلولهای بازساختی در کشور بسیار فعال بوده به طوری که در حال حاضر 50 شرکت دانش بنیان درحال پژوهش ،تحقیق و تولید محصول هستند.
نخستین جشنواره ملی وکنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی از 30 اردیبهشت ماه تا یکم خرداد ماه سال جاری در مرکز همکاری های بین المللی رایزن تهران برگزار شد.