بان کی مون این مطلب را در پیامی به مناسبت روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی 17 مه 2016 برابر با 28 اردیبهشت ماه جاری بیان کرد.
وی در این پیام گفت: در زمان حاضر، جامعه بین المللی پیرامون دستور کار2030 برای توسعه پایدار بسیج شده است و توان بالقوه زیاد فناوری اطلاعات و ارتباطات را برای تسریع پیشرفت بشر، پرکردن شکاف دیجیتالی و پیشبرد دانش به رسمیت می شناسد.
وی افزود: 17 آرمان توسعه پایدار به منظور درک چشم انداز کلی زندگی سرشار ازکرامت برای همه مردم به ویژه به کارگیری فناوری اطلاعات وارتباطات وجود دارد.
بان کی مون در بخش دیگری از این پیام خود به جوانان تاکید کرد و گفت: جوانان به ویژه در استفاده از فناوری های اطلاعات و ارتباطات مهارت دارند رهبران باید برای نوآوری جوانان سرمایه گذاری کنند که بخشی از بزرگ ترین نسل جوان تاریخ به شمار می آیند.
وی افزود: جوانان همانند کارآفرینان می توانند پیشگام فناوری تغییردهنده باشند و ایجاد شغل کنند و به تمام اقتصادها سود برسانند.
بان کی مون گفت: اینجانب حکومت ها، کسب و کارها و رهبران جامعه مدنی را به توسعه فناوری های جدیدی فرا می خوانم که تاثیر اجتماعی دیرپایی دارند. فناوری های اطلاعات و ارتباطات می توانند جوامع فراگیرتری برای افراد دارای معلولیت خلق کنند.
در بخش دیگری از پیام بان کی مون آمده است: این فناوری ها می توانند به یادگیری کودکان وفعال ماندن سالمندان یاری رسانند. فناوری های اطلاعات و ارتباطات قادرند مردم سراسر جهان را با دلیلی مشترک به یکدیگر پیوند دهد.