دکتر رضا اسدی فرد افزود: برای اعضای هیات علمی دانشگاههای مشمول این طرح میزان 40 میلیون ریال اعتبار به ازای هر نفر در نظر گرفته شده است که زمینه بهرهمندی از خدمات بیش از 300 مرکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری، شامل آزمایشگاه خصوصی، دانشگاه و پژوهشگاه سراسر کشور را برای آنان فراهم میکند.
وی با بیان اینکه از میان 15 دانشگاه مشمول این طرح، 10 دانشگاه جزو برترینهای بینالمللی و 5 دانشگاه بزرگ و مادر کشورمان هستند، اظهار کرد: دانشگاههای منتخب در مجموع بالغ بر 10هزار نفر عضو هیات علمی دارند که نیمی از آنها در رشتههای فنی و مهندسی، پزشکی و علوم پایه فعالیت میکنند و میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیناد ملی نخبگان این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد:این طرح جدید به منظور استفاده اعضای هیات علمی 15 دانشگاه برتر کشور با هدف استفاده بهتر از توانمندی آزمایشگاهی کشورطراحی و اجرایی شده است.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه، کمک به اعتلا و توانمندی اساتید دانشگاهی یاری کننده دانشجویان ارشد و دکتری را هدف اصلی اجرای این طرح عنوان کرد.
وی افزود:تلاش شده است اساتیدی که با تلاش و توانمندی خود دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری را راهنمایی میکنند و در مسیر رشد و شکوفایی نوآوریهایشان یاری میرسانند، دسترسی بهتری به خدمات آزمایشگاهی مورد نیازشان داشته باشند.
وی در ادامه 25 اردیبهشت تا پایان شهریورماه سال جاری را مهلت ثبت نام اعضای هیات علمی در طرح تخفیف تابستانی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری عنوان کرد و افزود: از امروز که این طرح عملیاتی شده است، تا پایان فصل تابستان سال جاری، امکان ثبت نام و بهره مندی از مزایای این طرح برای اعضای هیات علمی داشگاههای یاد شده و اعتبار تخصیص یافته است که از 25 اردیبهشت تا پایان سال 95 فعال و قابل استفاده خواهد بود.
وی افزود: آزمایشگاههای عضو شبکه، به میزان اعتبار موجود هر مراجعه کنندهی مشمول این طرح، خدمات را ارائه کرده و با ارائه گزارش به شبکه آزماشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری، میتوانند هزینه خدمات ارائه شده را دریافت کنند.
اسدی فرد همچنین از پیش بینی و اجرایی سازی طرح تسهیلات برای اعضای هیات علمی سایر دانشگاهها که جزو این 15 دانشگاه نیستند خبر داد و افزود: اغلب دانشگاهها، به اعضای هیات علمی خود تسهیلاتی را در قالب گرنت ارائه میدهند که اگر گرنت خود را از طریق شبکه هزینه کنند از تخفیف شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی نیز بهره مند خواهند شد.
وی ادامه داد: اگر یک دانشگاه از طریق امضای توافقنامه با شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی به تفاهم برسد و تسهیلات اساتید خود را از طریق این شبکه، ارائه کند، شبکه آزمایشگاهی نیز 30 درصد به مبلغ توافق نامه میافزاید.
وی با اشاره به پیشبینی تسهیلات گوناگون برای طیف گسترده نخبگان، اعضای هیات علمی دانشگاهها، محققان، پژوهشگران و دانشجویان در باشگاه مشتریان شبکه اظهار کرد: هریک از طرحهای تعریف شده در باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری، مخاطب خاص خود را دارد اما اگر فردی شامل بهرهمندی از تسهیلات بیش از یک طرح باشد، محدودیتی برای استفاده از تسهیلات طرحها به صورت توامان وجود ندارد.
اسدی فرد در پایان خاطرنشان کرد: اعضای هیات علمی دانشگاههای یاد شده، صرفا با ثبت نام در سایت شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری به آدرس www.Labsnet.ir ثبت مشخصات و انتخاب طرح تسهیلات اعضای هیات علمی دانشگاههای برتر و فعالسازی حساب کاربری، میتوانند با ارائه کارت ملی خود به هریک آزمایشگاههای عضو شبکه، خدمت مورد نیازشان را دریافت کنند.