از جمله موارد استفاده از سرامیک می توان به پوشش حفاظتی بدنه هواپیماها و فضاپیماها اشاره کرد و حالا با این نوآوری شاهد تحولی شگرفی در این صنایع خواهیم بود.سرامیک به دلیل مقاومت چشمگیری که در برابر دمای بسیار بالا داشته و در عین حال در برابر هرگونه خراشیدگی و شکاف مقاومت خوبی دارد همواره مورد توجه دانشمندان قرار داشته است. اما تولید ساختارهای پیچیده از این ماده یکی از موارد چالشی در فرآیند استفاده از آن تلقی می شده است.
اکنون شیمی دانهای آزمایشگاههای HRL در کالیفرنیا به سراغ فناوری چاپ سه بعدی رفته اند تا از این طریق بتوانند سرامیک را به هر شکلی که مد نظرشان است تولید کنند.
در نتیجه این تغییر نگرش، حالا شاهد تولید ساختارهای سرامیکی هستیم که با استفاده از پیشرفته ترین چاپگرهای سه بعدی ساخته شده اند و نکته مهم اینکه تولید آنها با بهره گیری از روشهای سنتی امکانپذیر نیست.از سرامیک در سیستم ترمز، ریزساختارهای الکترونیکی و پوششهای حفاظتی گرمایی استفاده می شود. اما با این نوآوری امید می رود که دامنه استفاده از این ماده به مراتب گسترده تر از قبل شود.
به گزارش مهر، تولید موتورهایی که از سرامیک ساخته شده باشند از جمله ایده های هیجان انگیزی است که دانشمندان به دنبال تحقق آن هستند. بدین ترتیب در آینده شاهد سیستمهای موتوری خواهیم بود که در دماهای به مراتب بالاتری کار کرده و در نتیجه بازده کاری بهتری نیز خواهند داشت.