تاثیر تغییرات آب و هوایی بر پرنده‌های مهاجر

 گروهی از محققان هلندی، فرانسوی، استرالیایی، لهستانی و روسی در یک مطالعه جدید دریافتند تغییرات آب و هوای، این پرندگان مهاجر را مجبور می‌کند تا چارچوب زمانی مهاجرتشان تغییر دهند و همچنین این شرایط بر جثه آنها تاثیر می‌گذارد.

در این بررسی آمده است تغییرات جوی اندازه جثه "تلیله حنایی"، پرندگان ساحلی مهاجری با جثه متوسط را کوچک‌تر می‌کند. در نتیجه این پدیده جوی این گونه به سختی قادر است مسافت‌های طولانی را پرواز کند و بنابر این در معرض انقراض قرار می‌گیرد.

کوچک شدن جثه بدن از واکنش‌های حیوانات جهان به تغییرات آب و هوایی است زیرا جثه کوچکتر می‌تواند گرمای بدن را بهتر از بین ببرد هرچند این وضعیت در مورد پرنده تلیله حنایی اتفاق نمی‌افتد.

به گزارش ایسنا، در این مطالعه آمده است تغییرات آب و هوایی موجب می‌شود یخ‌های قطبی در فصل تابستان دو هفته زودتر ذوب شود. در این شرایط حشرات ساکن در این منطقه زمان تخم ریزی خود را تغییر می‌دهند. حشرات منبع اصلی تغذیه این پرندگان هستند. همچنین برخلاف حشرات، پرنده تلیله حنایی زمان تخمگذاری خود را تغییر نمی‌دهد و در نتیجه زمانی که جوجه‌ها از تخم در می‌آیند تعداد کافی از حشرات وجود ندارند و آنها به دلیل سوءتغذیه کوچک‌تر می‌مانند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا