«سورنا ستاری» عصر شنبه در مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در هتل عباسی اصفهان افزود: از فضای کار آفرینی که در جشنواره شیخ بهایی ایجاد شده، بسیار خرسندم زیرا این جشنواره سال به سال بهتر برگزار می شود و دارای نوآوری است.
وی با تاکید براینکه در این قبیل برنامه ها نباید به دولت زیاد دل ببندیم، تصریح کرد: وارد نشدن دولت در برنامه های فن آفرینی باعث پیشرفت فن آفرینان و کارآفرینان خواهد شد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری تاکید کرد: تا زمانی که فکر کنیم سرمایه هایمان در جیبمان نیست و در تفکراتمان است، موفق خواهیم بود.
*تکمیل چرخه تبدیل علم به ثروت و فناوری
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این آیین گفت: از سال 81 که جشنواره شیخ بهایی آغار به کار کرد، بسیاری تصور نمی کردند که این جشنواره با این عظمت و شور و هیجان به کار خود ادامه دهد.
وحید احمدی افزود: این جشنواره چرخه تبدیل علم به ثروت و فناوری را تکمیل کرده است و هر سال کارهای جدیدی در آن ایجاد شده است، بویژه در دو سال اخیر که شاهد اضافه شدن المپیاد طرح های کسب و کار دانشجویی به این جشنواره بودیم.
معاون وزیر علوم با اشاره به طرح «نشا»(نقطه شروع ارتباط ) افزود: این طرح نیز از کارهای جدید جشنواره شیخ بهایی بود که باعث حضور فعال سرمایه گذاران و متقاضیان سرمایه گذاری در کنار هم بود.
وی با تاکید براینکه باید قدر و جایگاه بخش خصوصی را نیز بیش از پیش بدانیم، افزود: لازم است در جشنواره های آینده، وجهه بین المللی آن را هم در نظر بگیریم.
احمدی همچنین از کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در برگزاری جشنواره ملی شیخ بهایی قدردانی کرد.
دوازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی 23 اردیبهشت امسال با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در هتل عباسی اصفهان آغاز شد.
این جشنواره با هدف ترویج و توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری، معرفی فن آفرینان به عنوان موتور حرکت و توسعه اقتصاد دانش بنیان و ایجاد فضای تعامل در میان فعالان عرصه های مختلف فن آفرینی امروز شنبه 25 اردیبهشت با معرفی طرح های کسب و کار، فن آفرینان و سرمایه گذاران برتر به کار خود پایان داد.
به گزارش ایرنا،انجمن جهانی'شهرهای فناوری' (World Technopolis Association) یک مرکز علمی و تحقیقاتی وابسته به یونسکو در کره جنوبی است.