نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی اصفهان گشایش یافت

مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف تبدیل دانش به ارزش، ایجاد بستر مناسب برای تبدیل نمونه های آزمایشگاهی به نیمه صنعتی و توسعه نگرش کاربردی به نتایج پژوهش های علمی به بهره برداری رسید.
از جمله برنامه های مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی می توان به ارائه تسهیلات به واحدهای فناور بدون ضمانت، تخفیف فضاهای مناسب برای توسعه فناوری های با قابلیت تجاری سازی و خدمات مشاوره ای در حوزه تهیه طرح کسب و کار اشاره کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در آیین گشایش این مرکز گفت: از 2 سال گذشته تدوین نظام پژوهش اقتصادی دانشگاه با نگاه نوآوری و فناوری شکل گرفت .
سید محمود مدرس هاشمی افزود: امروز دانشگاه علاوه بر رسالت خویش در حوزه تولید دانش و تربیت نیروی انسانی، بحث نوآوری، فناوری و تجاری سازی را نیز بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب بعنوان یکی از اولویت های کشور مطرح شده است، گفت: اقتصاد دانش بنیان به عنوان پایه اقتصاد مقاومتی مطرح است و نقش و وظیفه دانشگاه در این مسیر بسیار پر رنگ می شود.
مدرس هاشمی یادآوری کرد: از یک سال و نیم پیش مدیریت نوآوری و تجاری سازی فناوری در حوزه معاونت پژوهشی در این دانشگاه تشکیل شد که سه اداره نوآوری ، کارآفرینی و انتقال فناوری به عنوان زیر مجموعه های این مدیریت شکل گرفت.
وی تصریح کرد: برای مرکز رشد دانشگاه که مکانی برای شکل گیری شرکت های دانش بنیان است با شهرک علمی و تحقیقاتی توافقنامه ای منعقد شد که این مرکز در شهرک مستقر شود.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان از مسئولان استان و کشور درخواست کرد که از ظرفیت های این دانشگاه در حوزه فناوری حمایت جدی شود.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، صبح شنبه به منظور بازدید از مراکز فناوری، دانشگاهی و تحقیقاتی و گفت وگو با فعالان شرکت‌های دانش­بنیان استان اصفهان وارد این استان شد. 
دانشگاه صنعتی اصفهان فعالیت خود را از سال 1356 آغاز کرد و اکنون با حدود 12 هزار دانشجو و 500 عضو هیات علمی یکی از دانشگاه های برتر کشور است. 
این دانشگاه در سال های اخیر افتخاراتی همچون قرارگیری در فهرست 400 دانشگاه برتر جهان و رتبه 85 فهرست یکصد دانشگاه ممتاز قاره آسیا را کسب کرد. 
به گزارش ایرنا، همچنین دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه بندی مؤسسه معتبر بین المللی تایمز در سال 2015نیز با کسب رتبه 63 با قرارگیری مجدد در فهرست یکصد دانشگاه برتر با کمتر از 50 سال قدمت جهان، 29 رتبه ارتقا یافت. 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل