توانمندی ها و ظرفیت خلیج فارس کمتر معرفی شده است
رحیم یعقوب زاده در گفت وگو با ایرنا افزود: سعی شده است در یازدهمین همایش ملی علمی – فرهنگی خلیج فارس که روز شنبه برگزار می شود، به توانمندی های این منطقه در حوزه های فرهنگی، گردشگری، اقتصادی و جذب سرمایه گذاری پرداخته شود تا همگان آشنایی بیشتری از ظرفیت های منطقه پیدا کنند.
یعقوب زاده شناسایی و معرفی ظرفیت های منطقه و ترغیب پژوهشگران و اندیشمندان به تحقیق بیشتر را از جمله اهداف برگزاری این دوره از همایش اعلام کرد و گفت: با برنامه ریزی برای برگزاری این همایش سعی شده است که استادان، محققان و دانشجویان از دیدگاه های مختلف به این منظقه بپردازند.
وی این رویداد را بستر و ظرفیتی مناسب برای ارایه دستاوردهای محققان و دانشجویان حوزه مطالعات مربوط به خلیج فارس دانست و گفت: آخرین دستاوردهای علمی این حوزه در قالب محورهای تعیین شده، مورد بررسی قرار می گیرند.
** کیش میزبان یازدهمین همایش ملی علمی – فرهنگی خلیج فارس است
وی اظهار کرد: مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران وابسته به جهاد دانشگاهی یازدهمین همایش ملی علمی فرهنگی خلیج فارس را با حضور شخصیت های سیاسی و علمی داخلی و خارجی، روز شنبه ( 25 اردیبهشت ) به مناسبت روز ملی خلیج فارس در جزیره کیش برگزار می کند.
وی به تعداد مقالات رسده به این همایش اشاره کرد و گفت: 208 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده که بیش از 150 مقاله پذیرفته شده است. از این تعداد 30 مقاله برتر در مجموعه کتاب همایش منتشر و بقیه به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
یعقوب زاده، بیشترین مقالات پذیرفته شده این همایش را در محور سیاسی و ژئوپلیتیک اعلام و اظهار کرد: محورهای گردشگری، ابعاد اجتماعی و فرهنگی، محیط زیست، ابعاد حقوقی خلیج فارس و هنر و معماری منطقه به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند.
وی به حضور شخصیت های خارجی به عنوان سخنرانان این همایش اشاره کرد و گفت: همگرایی کشورها در حوزه خلیج فارس و گسترش تعاملات بین اقوام منطقه از جمله موضوعات سخنرانی این افراد در همایش است.
دبیر اجرایی یازدهمین همایش ملی علمی فرهنگی خلیج فارس، برگزار پنل تخصصی و برپایی نمایشگاه را از دیگر برنامه های این همایش اعلام کرد و گفت: عکس و برخی از اسناد خلیج فارس در قالب این نمایشگاه ارائه خواهد شد.