کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ با گیاهخواری

این نوع سرطان دومین سرطان کشنده در کشور آمریکا است. اگرچه توجه خاصی به مراقبت ها و پیشگیری های اولیه این بیماری شده اما همچنان کاهش فاکتور های به وجود آورنده این بیماری مهم ترین هدف مبارزه با آنهاست.مطابق نتایج این آزمایش، رژیم های غذایی مناسب فاکتوری تعیین کننده برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری هستند, به عنوان مثال گوشت قرمز باعث افزایش خطر ابتلا به این بیماری شده در حالی که رژیم های غذایی حاوی فیبر باعث کاهش خطر مبتلا شدن می شونن

در میان ۷۷۶۵۹ نفر شرکت کننده در این تحقیق ۳۸۰ مورد ابتلا به سرطان ابتدای روده بزرگ و ۱۱۰ مورد ابتلا به سرطان روده کوچک دیده شده که در مقایسه با کسانی که گوشتخوار هستند افراد گیاهخوار در ابتلا به سرطان روده بزرگ ۲۲ درصد , در ابتلا به سرطان ابتدای روده بزرگ  ۱۹ درصد و در ابتلا به سرطان روده کوچک ۲۹ درصد کمتر احتمال مبتلا شدن دارند , که  این احتمال مبتلا شدن در گیاهخوارانی که تنها شیر و تخم مرغ مصرف می کنند به مراتب کمتر است.

رژیم های غذایی مورد استفاده گیاهخواران سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و طبق نتایج آزمایش هایی که در گذشته انجام شده باعث کاهش خطر ابتلا به سایر بیماری ها از جمله دیابت , فشارخون و چاقی می شود پس نتایج این تحقیقات باید کاملا در انتخاب رژیم غذایی صحیح جدی گرفته شوند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا