نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

ارايه تسهيلات 14ميليارد ريالي به برگزيدگان جشنواره ملي فن‌آفريني شيخ بهايي

به گزارش معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، كوروش خسروي داراني با بيان اينكه جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي به بحث، ارزيابي و شناسايي فن آفرينان، افرادي كه طرح كسب و كار دارند و افراد داراي فرصت كسب و كار در حوزه فناوري مي‌پردازد، افزود: اين جشنواره تنها جشنواره‌اي است كه در كشور در اين حوزه برگزار مي شود. 
خسروي داراني اظهار كرد: حدود 800 طرح به دوازدهمين دوره اين جشنواره ارسال شده كه حدود 100 طرح به مرحله نهايي رسيده است و از بين اين طرح ها 14 تا 16 طرح با توجه به نظر داوران برگزيده مي شوند و در بخش‌هاي مختلف جوايزي به آنها اهدا خواهد شد.

** موفقيت در تجاري سازي دستاوردهاي فناورانه
خسروي داراني با بيان اينكه اين جشنواره شرايطي مساعد براي ارتباط بهتر ميان سرمايه ‌گذاران و صاحبان فناوري برقرار مي كند، افزود: سالانه 20 نفر از بهترين فن آفرينان كشور در اين جشنواره انتخاب مي‌شوند و تاكنون اين جشنواره منجر به عقد 50 قرارداد ميان سرمايه‌گذار و تيم هاي كارآفرين شده است.
دبير اين جشنواره تاكيد كرد: در دوازدهمين دوره برگزاري جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي سرمايه‌گذاران خارجي با همكاري سازمان سرمايه ‌گذاري خارجي دعوت مي شوند. 
خسروي داراني با تاكيد بر برگزاري دوازدهمين دوره اين جشنواره با حمايت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش بنيان، گفت: در اين دوره هر تعداد سرمايه‌گذار داشته باشيم پيش از جشنواره به اطلاع شركت‌هاي دانش‌بنيان، نخبگان و شركت‌هاي مستقر در پارك‌هاي فناوري مي‌رسانيم تا شركت‌ها بتوانند خودشان را با سرمايه‌گذاران هماهنگ كنند، به اين صورت راندمان جشنواره بالاتر خواهد رفت.

** نامحدود بودن حضور سرمايه گذاران براي شناسايي ايده ها
خسروي داراني گفت: نه تنها براي حضور سرمايه‌گذاران براي تعامل و ارزيابي دستاوردهاي برگزيدگان اين رويداد، محدوديتي نيست، بلكه دبيرخانه اين جشنواره پس از پايان آن تعطيل نخواهد شد و حتي بعد از جشنواره نيز جذب سرمايه‌گذار خواهد داشت.
وي افزود: جشنواره فن آفريني شيخ‌بهايي با هدف ترويج و توسعه فرهنگ خلاقيت، نوآوري و فن آفريني و شناسايي و تشويق ايرانيان فن‌آفرين سراسر جهان، ارديبهشت هر سال همزمان با سالروز بزرگداشت 'شيخ‌بهايي' در اصفهان برگزار مي‌شود.
به گفته خسروي داراني، نخستين دوره جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي ارديبهشت‌ماه سال 1383 برگزار شد و پس از آن اين جشنواره هر ساله برگزار مي شود، امسال نيز دوازدهمين دوره آن از 23 تا 25 ارديبهشت‌ برگزار خواهد شد.
از آنجا كه شيخ‌بهاء‌الدين محمد عاملي از مفاخر بزرگ جهان اسلام و منشاء خدمات ارزشمند علمي، فرهنگي و عمراني در ايران بوده است، به پاس ارج نهادن به اين عالم فرزانه و زنده نگه داشتن ياد او اين جشنواره به نام 'جشنواره فن آفريني شيخ‌بهايي' ناميده شده است.
اين جشنواره تمامي زمينه‌هاي فن آفريني اعم از فني و مهندسي، پزشكي و بهداشت، علوم پايه، كشاورزي، علوم انساني، فرهنگ و هنر و خدمات را دربرمي‌گيرد و به گروه يا تخصص خاصي محدود نمي‌ شود و براي شركت در اين جشنواره هيچ محدوديت سني، جنسيتي يا تحصيلي وجود ندارد.
اين جشنواره به ايران محدود نمي شود و ايرانيان فن‌آفرين مقيم خارج كه بعضا موفقيت هاي بزرگي نيز در اين راه كسب كرده اند براي شركت در جشنواره دعوت شده اند و در بخش هاي مختلف آن شركت داده مي‌شوند.
اين جشنواره در دو بخش مسابقه‌اي و غيرمسابقه‌اي برگزار مي شود كه بخش مسابقه‌‌اي شامل شناسايي برترين فن‌آفرينان، برترين طراحان كسب و كار و برترين حاميان فن‌آفرين و بخش غيرمسابقه‌اي شامل نمايشگاه، بورس ايده و سمينارهاي آموزشي است.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل