مهدي كشميري افزود: محور اصلي جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي شركتهاي دانش بنيان و كارآفريني در شركتهاي دانش بنيان در نظر گرفته شد و مأموريت اصلي اين جشنواره نيز فرهنگسازي اين مقوله بود و امسال نيز با مشاركت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش بنيان معاونت علمي ترويج و فرهنگ سازي اين امر را داريم.
وي بيان كرد: در زماني كه اين جشنواره فعاليت خود را آغاز كرد كارآفريني مبتني بر علم و فناوري در جامعه شناخته شده نبود و جشنواره در معرفي اين عرصه نقش بسزايي داشته است، امروز با توجه به عمومي شدن و شناخته شدن اين مفهوم، درماموريت جشنواره تغيير ايجاد كردهايم و مأموريت اصلي اين جشنواره را تجمع فعالان حوزه فناوري و نوآوري در نظر گرفتهايم، به همين دليل سرفصلهاي جديد را براي جشنواره در نظر گرفتهايم.
كشميري با اشاره به حمايتهاي ويژه معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي گفت: معاونت علمي و فناوري رئيس جمهوري از جمله حاميان اصلي برگزاري اين جشنواره محسوب ميشود، چنانچه در پنج سال گذشته نيز حمايتهاي تاثيرگذاري را از اين معاونت دريافت كردهايم، همچنين هر ساله تسهيلات قابلتوجهي از سوي معاونت علمي براي برگزيدگان اين جشنواره در نظر گرفته ميشود.
وي با اشاره به تأثيرجشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي برفرآيند تبديل ايده به محصول، بيان كرد: همنشيني سرمايه گذار و صاحب ايده كه دراين جشنواره بايد پررنگ باشد، ميتواند صاحبان ايده را درمسير رسيدن به بازار محصول كمك شاياني كند، اين نكتهاي است كه در اين جشنواره بايد بر روي آن تمركز كرد و به آن اميدوار هستيم.
دوازدهمين جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي 23 تا 25 ارديبهشت ماه سال جاري با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در اصفهان برگزار مي شود.