لزوم توسعه فرهنگ نخبه پروري در كشور

 سورنا ستاري روزجمعه در مراسم اختتاميه مسابقه دانش آموزي فيلم كوتاه نور ابن هيثم افزود: كارمند بودن افتخار نيست بلكه هنر در اين است كه كارآفرين باشيم.
وي با اشاره به اينكه با حس بچه پولداري نمي شود كارآفرين و خلاق بود، اظهار كرد: وقتي به اين باور برسيم كه سرمايه اين مملكت بچه هاي آن هستند نه نفت، گاز و معدن؛ به سمت پيشرفت و تعالي حركت خواهيم كرد.
ستاري با اشاره به اينكه اگر به باور نرسيم، اصلاح نخواهيم شد، بيان كرد: حدود 30 ميليون جوان و حدود 5 ميليون دانشجو سرمايه آينده اين ممكت هستند و ما در دولت يازدهم سعي مي كنيم به اين سمت حركت كنيم تا اين باور را در جامعه نهادينه كنيم.
معاون علمي وفناوري رئيس جمهوري، اقتصاد خلاق را آينده ساز كشور دانست و گفت: آينده كشور در نفت و گازش نيست بلكه در نيروهاي انساني و مغزهاي متفكر آن است و ما اين هدف مهم را پيگيري مي كنيم.
ستاري به تعداد شركت هاي دانش بينان در كشور اشاره كرد و گفت: بيش از 2 هزار شركت دانش بنيان در كشور داريم كه زمينه پيشرفت و افتخار كشور را فراهم خواهند كرد.
وي با اشاره به اينكه كودكان اين سرزمين بايد نوآوري و اعتماد به نفس را فراگيرند اظهار كرد: ما به عنوان معلمين مسئول هستيم به كودكان اجازه دهيم خلاق باشند.
معاون علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: هر چند ما به طور يقين به دنبال توسعه پژوهش سراهاي دانش آموزي هستيم اما موقعي موفق خواهيم شد كه بخش خصوصي در اين زمينه سرمايه گذاري كند.
وي به همكاري نزديك با وزارت آموزش و پرورش اشاره كرد و گفت: ما در معاونت علمي همكاري نزديكي با اين مجموعه داريم كه طرح شهاب و پژوهش سراها از جمله آنها هستند و ما توجه بيشتري به حوزه هاي دانش آموزي خواهيم داشت.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا