نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

اسناد علیه نمایندگان منتخب هنگام تصویب اعتبارنامه آنان بررسی شود

محمدرضا عارف در سخنانی در دانشگاه خوارزمی در خصوص ردصلاحیت مینو خالقی منتخب مردم اصفهان در انتخابات مجلس دهم گفت : اگر سندی وجود داشته که قبلا مورد توجه نهادهای نظارتی قرار نگرفته است باید این اسناد تنها هنگام بررسی اعتبارنامه نماینده در مجلس مورد رسیدگی قرار گیرد.

به گزارش ایرنا ، عارف که عصر سه شنبه در دانشگاه خوارزمی به مناسبت گرامی داشت هفته معلم و سالروز شهادت استاد مطهری سخن می گفت، در سخنانی با بیان اینکه مردم کشورمان با حضور پرشور خود در پای صندوق های رای در هفت اسفند سال گذشته و همچنین دهم اردیبهشت ماه سال جاری حماسه بزرگی را خلق کردند، گفت: این حماسه با توجه به ضرورت های کشور پیروزی اخلاق و عقلانیت بود.
وی با اشاره به رواج برادرکشی در اغلب کشورهای دنیای اسلام گفت: جمهوری اسلامی ایران به طور حتم می تواند در کاهش بحران های جهان اسلام تاثیرگذار باشد.
عارف با بیان اینکه ما با شعار نرم 'آرامش و امید' در انتخابات مجلس دهم به میدان آمدیم، گفت: هدف ما خدمتگزاری هرچه بیشتر به مردم و پیگیری مطالبات اصلی ملت در خانه مردم است، ما مبنا را برای کارمان اخلاق نهاده ایم ، موضوعی که انگیزه اصلی بعثت پیامبر اکرم (ص) نیز بوده است.
عارف افزود: ما با مردم میثاق بسته ایم که از اخلاق عدول نکنیم ، حتی اگر به قیمت شکست باشد ؛ چراکه شکست مبتنی بر اخلاق عین پیروزی است.
وی در ادامه، به عدم معرفی یکی از منتخبین مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: این نماینده علی رغم اینکه رای مردم را کسب کرده است با تفسیری خاص هنوز معرفی نشده است.
منتخب اول مردم تهران در مجلس دهم افزود: اگر چه در نص صریح قانون آمده است که پس از برگزاری انتخابات اگر سندی وجود داشت که قبلا مورد توجه نهادهای نظارتی قرار نگرفته بود بایستی این اسناد تنها هنگام بررسی اعتبارنامه نماینده در مجلس مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی گفت: انتظار ما از نهادهای قانونی که افتخارشان آن است که کوچکترین مسائل را در فضای مجازی رصد و پیگیری می کنند این است که سکوت نکنند و به این مساله به صورت جدی رسیدگی کنند.
عارف با اشاره به برگزاری جلسه ای دو ساعته در روز دوم فروردین با منتخب مردم اصفهان و با تاکید براینکه مبنای ما تنها ایجاد و حفظ آرامش است ، بار دیگر بر بررسی اسناد علیه نمایندگان منتخب مردم به هنگام تصویب اعتبارنامه آنان تاکید کرد.

خروج از نسخه موبایل