در اين روش كه توسط اميد فرخزاد از محققان بيمارستان بريگهام آمريكا و همكاران وي از دانشگاه MIT توسعه يافته است، داروهاي ضد چاقي توسط نانو ذراتي كه به منظور اين كار توسعه يافته اند، مستقيما وارد بافت چربي مي شوند. استفاده از اين روش به مدت 25 روز در موش هاي آزمايشگاهي سبب شده است كه 10 درصد وزن آنان بدون هيچ عارضه جانبي كاهش يابد.
اين دارو سبب رشد رگ هاي خوني در بافت چربي مي شود تا نانوذرات به راحتي وارد آن شوند. پس از ورود داروهاي ضد چاقي و نانو ذرات به بافت چربي، چربي سفيد به چربي قهوه اي تبديل مي كند؛ چربي قهوه اي به راحتي مي سوزد.
يكي از معضلات رشد عروق خوني در بافت چربي، آسيب به اندام هاي ديگر بدن است كه با اتخاذ يك راهكار هوشمندانه، رفع شده است. در اين روش نانوذرات مستقيما وارد بافت مورد نظر مي شوند و از تجمع دارو در بافت هاي ديگر جلوگيري مي شود. براي ساخت هسته اين نانوذرات از پليمري به نام PLGA استفاده شده است و هسته خارجي از جنس پليمر ديگري به نام PEG است.
اين روش در حال حاضر به صورت تزريق وريدي قابل استفاده است و محققان در حال توسعه روشي هستند كه به صورت خوراكي تجويز شود.
به گزارش ايرنا از ساينس،اين راهكار هنوز توسط سازمان غذا ودارو تاييد نشده است: ولي فقط روشي است كه براي كاهش وزن، به ديگر اعضاي بدن آسيب نمي زند و عوارض جانبي ندارد.