نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

سرمایه گذاری انجمن پژوهشی اروپا جهت درمان آلزایمر

به تازگی انجمن پژوهشی اتحادیه اروپا با پرداخت مبلغ دو میلیون و 500 هزار یورو جهت پیشبرد مطالعات مربوط به آلزایمر موافقت کرد. بر اساس اطلاعات رسمی منتشر شده در این رابطه ، مبلغ فوق در اختیار دانشگاه ورونا قرار گرفته و تیمی از پژوهشگران به سرپرستی  گابریل کنستانتین ؛ پژوهشگر ارشد این دانشگاه قرار است به مطالعه مراحل ایجاد آلزایمر ، دلایل بروز آن و راه های درمان این بیماری بپردازند.

در این مطالعات ، تیم پژوهشی فوق الذکر به طور ویژه ای به بررسی بحث تاثیر و عملکر گلبول های سفید خون در عملکرد سیستم اعصاب و از کار افتادگی آن ها خواهند پرداخت. کارشناسان پیش بینی می کنند نتایج به دست آمده از این مطالعات بتواند کمک های شایانی در رابطه با کشف روش های درمانی جدید کرده و امیدها را برای مبارزه با آلزایمر افزایش دهد .

در این مطالعات ، تیم پژوهشی فوق الذکر به طور ویژه ای به بررسی بحث تاثیر و عملکر گلبول های سفید خون در عملکرد سیستم اعصاب و از کار افتادگی آن ها خواهند پرداخت. کارشناسان پیش بینی می کنند نتایج به دست آمده از این مطالعات بتواند کمک های شایانی در رابطه با کشف روش های درمانی جدید کرده و امیدها را برای مبارزه با آلزایمر افزایش دهد . گابریل کنستانتین پژوهشگری شناخته شده و موفق در سطح جهانی محسوب شده و این بودجه پژوهشی که در اختیار وی قرار گرفته است ، سومین بودجه پژوهشی تصویب شده از سوی انجمن پژوهشی اتحادیه اروپا طی پنج سال گذشته است که به وی پرداخت می شود.

این دانشمند ایتالیائی دارای سوابق بسیار موفقی در حوزه مطالعات مغز و اعصاب بوده و در پرونده وی موفقیت های چشمگیری در این حوزه ثبت شده است. برای نمونه در سال 2003 میلادی، گابریل کنستانتین نخستین زن ایتالیائی بود که موفق به دریافت جایزه ریتا لوی مونتالچینی شد. این جایزه به پاس مطالعات ارزشمند وی در زمینه التهاب مغز و بیماری های مرتبط با آن به وی داده شد. در سال 2010 میلادی نیز لقب پژوهشگر زن برجسته از سوی انجمن پژوهشی اتحادیه اروپا به گابریل کنستانتین اعطا شد.

بیماری آلزایمر را می توان اصلی ترین بیماری زوال عقل در جوامع امروزی دانست که بر اساس آمارهای بین المللی حدود 40 میلیون نفر در سراسر دنیا به آن مبتلا هستند . کارشناسان پیش بینی می کنند آمار مبتلایان به این بیماری تا سال 2030 به 66 میلیون نفر و تا سال 2050 به 115 میلیون نفر افزایش پیدا کند.

منبع: ansa

ترجمه: فاطمه کردی 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل