نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

دومين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي در اصفهان آغاز شد

پـِپتيدها (Peptide) پليمرهاي كوچكي است كه از به هم پيوستن اسيدهاي آمينه با ترتيب مشخص و با پيوند پپتيدي‌ تشكيل شده و مطالعه آنها بطور عمده گامي بسوي درك تركيب هاي پيچيده‌تر يعني پروتئين‌هاست.
 اين كنفرانس تا نهم ارديبهشت با هدف ارائه آخرين دستاورد هاي علمي و كاربردي و تبادل اطلاعات در باره علوم پروتئيني، پپتيدي و تاثير آن در پزشكي و زيست فناوري توسط دانشكده هاي شيمي و فناوري هاي نوين دانشگاه اصفهان برگزار مي شود.
دبير علمي اين كنفرانس در مراسم آغاز بكار آن گفت: با توجه به اهميت بين رشته اي علوم پروتئين و پپتيدي در پزشكي و زيست فناوري و تاثير آن در زندگي انسان و صنايع دارويي، آگاهي از آخرين يافته هاي علمي در اين زمينه از موارد ضروري براي جامعه علمي و صنعتي كشورمان است.
عبدالخالق بردبار افزود: با توجه به اينكه علوم پروتئيني هسته اوليه تحقيقات بيوشيمي است، محورهاي اين همايش همه رشته هاي مرتبط با آن را دربرگرفته است.
وي محورهاي اين كنفرانس را 'پپتيدهاي فعال زيستي و كاربرد آنها در صنايع مختلف'،' مهندسي پروتئين و آنزيم و كاربرد آنها'،'پروتئين ها و بيماري هاي متابوليكي'، 
'فولدينگ'، 'پويايي ساختاري و پايداري پروتئين ها'، 'شيمي و فيزيك پروتئين ها و پپتيدها و كاربرد پروتئين ها و آنزيم ها در حل مسائل زيست محيطي' عنوان كرد.
'داروها و بيوماركرهاي پروتئيني'، 'كاربرد پروتئين ها در فناوري نانو'، 'نوآوري در روش هاي تخليص 'و 'سنجش هاي كمي پروتئيني و برهمكنش دارو- پروتئين و پروتئين- پروتئين' از ديگر محورهاي اين كنفرانس است كه بردبار به آن اشاره كرد.
دبير كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي با اشاره به ارسال 280 عنوان مقاله به دبيرخانه اين همايش گفت: 260 مقاله از ميان آنها پذيرش شده كه 38 مقاله به صورت سخنراني و بقيه به صورت مقاله است. 
بردبار خاطرنشان كرد: اولين كنفرانس ملي 'علوم پروتئيني و پپتيدي' در دانشگاه شيراز، در آذر 1393 برگزار شد.
به گزارش ايرنا،در دومين كنفرانس ملي علوم پروتئيني از پژوهشگر جوان اين دوره تجليل و چهار كارگاه آموزشي نيز برگزار مي شود. 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل