احسان فروزمهر، عضو هیات مدیره یک شرکت دانش بنیان با بیان اینکه تولید یک قطعه فلزی، روش های مختلفی وجود دارد، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تراشیدن، استفاده از قالب و کاربرد پرینتر های ۳ بعدی برای قطعه سازی روشهای ساخت قطعه ای در صنایع مختلف است.
وی با بیان اینکه بر همین اساس توانستیم در این شرکت، دانش فنی ساخت پرینتر های ۳ بعدی فلزات را در اختیار بگیریم، افزود: در حال حاضر ۴ یا ۵ کشور می توانند این نوع پرینتر را بسازند و اکنون هم ما به جمع این کشورها پیوسته ایم.
به گفته فروزمهر، پرینترهای سه بعدی در بازار تجاری، یکی از راه هایی به شمار می رود که می توان با استفاده از آن قطعات فلزی را ساخت.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار داشت: تقریبا بدون هیچ محدودیتی می توان قطعات پیچیده فلزی را با این پرینتر ساخت.
وی با اشاره به مزیت های پرینتر ۳ بعدی نسبت به روش های سنتی ساخت قطعات گفت: این نوع پرینتر با انرژی لیزر، پودر فلزات را به قطعه فلزی مورد نظر تبدیل می کند.
وی با بیان اینکه این مواد در حوزه هوافضا، پزشکی و قطعه سازی استفاده می شود، گفت: با استفاده از این دستگاه می توان بدون محدودیت هندسی هر قطعه ای را در ابعاد مختلف بسازیم؛ در واقع خیلی از صنایع، می توانند قطعاتی را به واسطه پرینتر های ۳ بعدی برای تیراژ پایین به تولید برسانند.
به گفته فروزمهر، گاهی در ساخت برخی قطعات هزینه زیادی لازم است از این رو استفاده از پرینتر ۳ بعدی فلزات می تواند به صرفه باشد.
No tags for this post.