باید از گفتمان بین فرهنگی به اقدام بین فرهنگی برسیم
استر لاروش عصر یكشنبه در مراسم اختتامیه دومین سمینار محیط زیست، دین و فرهنگ افزود: ما در این همایش برای ترویج فرهنگ توسعه پایدار گرد هم آمدیم و در مدت دو روز نظرات ادیان مختلف در این زمینه را شنیدیم.
وی اظهار كرد: سرعت تخریب منابع طبیعی و تاثیر آن بر بشر نگرانی های زیادی را به وجود آورده است به گونه ای كه صدها میلیون نفر در فقر زندگی می كنند.
لاروش افزود: در سمیناری كه سال 2001 در تهران برگزار شد به صلح و همبستگی جهانی، محیط زیست و جلوگیری از فقر تاكید شد كه به این نتیجه رسیدیم كه گفتمان بین فرهنگی كمك زیادی به درك متقابل می كند.
وی ادامه داد: دومین سمینار كه چهارم و پنجم اردیبهشت امسال در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد به توسعه پایدار برای رسیدن به صلح و آرامش و فرهنگ تاكید دارد.
لاروش با بیان اینكه دیدگاه ادیان مختلف در این همایش مطرح شد، گفت: ایجاد یك زمینه مشترك دینی كه یكی از مولفه های مهم در رفتار اجتماعی است نقش مهمی در عملكرد بشر برای رسیدن به توسعه پایدار دارد كه سازمان ملل رویكردهای جدید برای حفظ محیط زیست و گنجاندن صلح برای توسعه پایدار و گفتمان بین ادیان را به عنوان راهكاری اصولی در این زمینه می داند.
به گفته وی ترویج فرهنگ و تشویق همكاری و مشاركت بین رهبران بومی، مذهبی و اعضای سازمان ملل می تواند راهكاری برای رسیدن به محیط زیستی سالم و توسعه پایدار باشد.
در انتهای همایش لوح تقدیر از طرف رئیس جمهوری به استاد محقق داماد، الوین تاكل و دو كووا برای پژوهش درخصوص دین و محیط زیست اعطا شد.