بر اساس تفاهم انجام شده بین این دانشگاه به عنوان یک نهاد معتبر علمی و بانک صنعت و معدن به عنوان یک نهاد مالی تخصصی، همکاری لازم انجام می گیرد تا ایده های نو و نمونه محصولات صنعتی آماده تجاری سازی، شناسایی شده و مورد حمایت قرار گیرد.
سید احمد معتمدی ریاست دانشگاه امیر کبیر در گفت و گو با خبرنگار سیناپرس، هدف از راه اندازی این صندوق را شناسایی موثر و تجاری سازی طرح های نوآورانه و در جهت استحکام بخشی به مبانی اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: برای موثر بودن این تفاهم نامه تشکیل کارگروهی تخصصی در بانک پیش بینی کرده ایم تا به کارآفرینانی که طرح های آماده تجاری سازی دارند برای تهیه برنامه کسب و کار و گزارش های امکان سنجی قبل از تجاری سازی طرح ها، خدمات مشاوره ای ارائه کنند.
در ادامه علی اشرف افخمی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک صنعت ومعدن در رابطه با این تفاهم نامه گفت: امیدوارم با ورود بانکها و سازمان ها نهضتی برای توسعه و ترویج ایده های نو و کسب و کارهای نوپا در کشورمان ایجاد شود.
وی افزود: در سالی که توسط مقام معظم رهبری به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مزین شده و به منظور تحقق این منویات باید همکاری بین دانشگاه ها و بانک ها گسترش پیدا کند.
افخمی با بیان اینکه ما به دنبال اقتصاد دانش بنیان هستیم بیان کرد: سرمایه گذاری های ریسک پذیر در دنیای امروز مرسوم است و در کشور ما تاکنون به آن بهایی داده نشده است و ما در این زمینه پیش گام بوده ایم.
بر اساس این گزارش، تفاهم نامه امضا شده بین بانک صنعت و معدن و دانشگاه صنعتی امیرکبیر شامل ایجاد صندوق یا صندوق های سرمایه سرمایه گذاری مشترک و مذاکره با دستگاه های تاثیر گذار برای دستیابی به منابع ارزان قیمت و سهل الوصول برای این صندوق ها می شود.
No tags for this post.