نخستين همايش ملي امنيت سامانه هاي هوشمند همراه برگزارمي شود

فن آوري تلفن هاي همراه در چند سال اخير شاهد پيشرفت ها و ابداع هاي حيرت انگيزي بوده است. تلفن از گذشته توانمندتر شده و ديگر نمي توان آنها را فقط تلفن دانست.تلفن هوشمند براي دستگاهي كه قادر به انجام تماس هاي تلفني، پخش فيلم، عكسبرداري و بسياري كارهاي ديگر است، انتخاب مناسبي به نظر مي رسد. دستگاهي هوشمند كه قابليت هاي آن فراتر از يك تلفن است.

اين هوشمندي گاهي همراه با خطراتي است كه نيازمند سامانه هايي براي تامين امنيت است.
به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، همايش ملي امنيت سامانه هاي هوشمند همراه براي بررسي چالش ها، مشكل ها و راهكارهاي امنيتي اين بخش در ابعاد مختلف برگزار مي شود.
تبادل نظر و ارائه آخرين يافته هاي علمي و پژوهشي توسط پژوهشگران، دانشگاهيان، صنعت، اپراتورها، سازمان ها و شركت ها در زمينه امنيت سامانه هاي هوشمند همراه از جمله اهداف برگزاري همايش دو روزه است.
تاكيد بيشتر بر امنيت، عوامل موثر و كليدي نظير توسعه دهندگان برنامه هاي كاربردي، توزيع كنندگان برنامه هاي كاربردي و كاربران از محورهاي اين همايش است .
شركت و حضور در همايش از طريق ارسال مقاله، به اشتراك گذاشتن آخرين نتايج پژوهش ها و فعاليت هاي پژوهشي، شركت در كارگاه ها و ميزگرد و يا سخنراني، با مراجعه به وب سايت همايش به آدرس:http://mobilesec.itrc.ac.irممكن خواهد بود.
همايش در روزهاي سه شنبه و چهارشنبه، چهارم و پنجم خردادماه سال 1395در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات برگزار خواهد شد.
پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات (مركز تحقيقات مخابرات) ايران، يكي از قديمي‌ترين نهادهاي پژوهشي حاكميتي در حوزه فاوا (فناوري اطلاعات و ارتباطات) و مفز متفكر و مشاور مادر وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به شمار مي‌رود. از ماموريت‌هاي اصلي اين پژوهشگاه نهادينه كردن رشد و ارتقاي وضعيت دانش، فناوري و نوآوري كشور با بسترسازي و برنامه‌ريزي خردمندانه هم راستا با اولويت‌هاي تعيين شده در اساسنامه، احكام و اسناد بالادستي كشور است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا