برخی از محورهای این کنفرانس عبارتند از:
شیمی مواد غذایی
عملکرد هیدروکلوئیدها
شیمی غلات و شیمی مواد غذایی دریایی
میکروبیولوژی موادغذایی و تأثیر آب بر روی مواد غذایی
واکنش شیمیایی در محصولات غذایی
ذخیرهسازی مواد غذایی
غذا، تغذیه و بهداشت
نقش ترکیبات فعال زیستی
پیشرفتهای اخیر در علوم و صنایع غذایی
تغذیه: علوم، تحقیقات و توسعه پایدار
آخرین مهلت ارسال مقالات 20 ژوئن (اول تیر) اعلام شده است. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنفرانس مراجعه کنند.
مقالات پذیرفته شده در مجلات ذیل منتشر خواهند شد:
Journal Food Processing & Technology
Journal of Nutrition & Food Sciences
Journal of Food and Nutritional Disorders
Journal of Experimental Food Chemistry
ترجمه: معصومه سوهانی
No tags for this post.