ظرفیت سازی مخابرات برای نشر معارف دینی
اسدالله دهناد _ سرپرست شرکت مخابرات ایران در دیدار با آیات عظام و مراجع تقلید آیت الله نوری همدانی، آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله جوادی آملی، آیت الله مقتدایی، آیت الله علوی گرگانی، آیت الله فاضل لنکرانی و آیت الله موسوی اردبیلی، بر نقش مخابرات در ظرفیت سازی برای نشر معارف دینی و استفاده دستگاههای فرهنگی از ظرفیت های شبکه مخابراتی کشور درجهت گسترش و ارتقای اخلاقی جامعه تاکید کرد.
وی با بیان اینکه، دستگاههای فرهنگی باید از ظرفیت های بی بدیل مخابراتی کشور برای گسترش و ارتقای اخلاقی جامعه بهره گیرند، گفت: مهمترین مولفه تحقق اقتصاد مقاومتی خود باوری است و در همین راستا برای تحقق منویات مقام معظم رهبری، مخابرات در زمینه اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی همه توان خود را به کار خواهد بست.
مخابرات یک دانشگاه فرهنگی است
آیت الله نوری همدانی در این دیدار با بیان اینکه نفوذ و قدرت شیعیان را در جهان امروز مرهون انقلاب اسلامی هستیم، گفت: اکنون نیز وظیفه داریم بهترین زندگی را چه از جهت مادی و چه از جهت معنوی برای مردم فراهم سازیم تا شیعیان ایران، همانند گذشته و هر چه بیشتر الگوی تمام مسلمانان و شیعیان در کشورهای اسلامی باشند.
وی با بیان اینکه مخابرات به عنوان یک دانشگاه فرهنگی با اقشار مختلف مردم سر و کار دارد، افزود: همه باید بدانیم مهم ترین مسئولیت امروز ما آگاهی بخشی به مردم در شرایط پیچیده دنیای امروز است. باید با فعالیت های نهادهای فرهنگی مذهبی و همکاری مخابرات، قدرت تشخیص و درک این وظیفه در جامعه تسری یابد.
مخابرات مانع سوء استفاده از وسایل ارتباطی شود
آیت الله مکارم شیرازی نیز با اشاره به نقش مهم وسایل ارتباط جمعی در دنیای امروز گفت: وظیفه شرکت مخابرات این است که جلوی هر گونه سوء استفاده از وسایل ارتباط جمعی را بگیرد.
وی همچنین توسعه داخلی صنایع مرتبط با مخابرات و ارائه تسهیلات برای عموم جامعه توسط مخابرات را فارغ از توجه به جنبه تجاری آن خواستار شد.
کشور به استانداردهای روز دنیا دست یابد
آیت الله فاضل لنکرانی نیز در این دیدار با اظهار امیدواری اینکه در سال جدید شاهد باشیم که کشور به استانداردهای روز فناوری های دنیا نائل شود، خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری های انجام شده در حوزه مخابرات نشانه قدرت نظام اسلامی است. علاوه بر این، پیشرفت های مخابرات، نشان دهنده امنیت کشور و تامین امنیت ارتباطات در شرایط حساس است.
وی فعالیت های مخابرات را نتیجه عملکرد مفیدی برای فعالیت های نظام دانست و گفت: تسهیلات صورت گرفته در ارائه خدمات مخابراتی به مردم، جای تقدیر دارد.
وی با بیان اینکه اکنون جریان علم و تحقیقات بسیار گسترده ای در حوزه های علمیه سراسر کشور در حال اجرا و پیگیری است، گفت: مخابرات می تواند حرف های تازه و همچنین نتایج تحقیقات مبتنی بر مسائل روز و فقه جدید را که در حوزه های علمیه به دست آمده، به تمام جهان اسلام انتقال دهد. علاوه بر این مخابرات حتی می تواند بسیاری از امور و تسهیلات فنی و ارتباطی را حتی به صورت رایگان و یا با بهای کم در اختیار محققین مذهبی و اساتید حوزه قرار دهد تا بر غنای فعالیت های علمی و به روزتر شدن بار علمی مذهبی حوزه نیز کمک کند.
انتشار معارف اسلامی توسط مخابرات
آیت الله مقتدایی دبیر شورای عالی حوزه های علمیه سراسر کشور نیز در دیدار با سرپرست شرکت مخابرات ایران با بیان ضرورت بازنشر معارف دینی توسط نهادهای ارتباطی گفت: حوزه های علمیه کشور آمادگی دارند معارف ناب توحیدی را توسط مخابرات در سطح جامعه انتشار و ارتقا دهند.
وی با بیان اینکه تمام حوزه های علمیه کشور آمادگی دارند تا با تجمیع سیاستگذاری ها، محتوای تولید شده را به صورت متمرکز و قابل استفاده و بازنشر در اختیار مجموعه مخابرات قرار دهند تاکید کرد: باید زیرساخت فنی لازم برای ارائه این معارف توسط مخابرات، تکمیل و یکپارچه شود.
تحول در رفتار مردم با انتقال معارف شیعی
آیت الله جوادی آملی نیز گفت: با استفاده و انتقال منابع عظیم شیعی و روایات ائمه معصومین (ع)، باید در فرهنگ و رفتار مردم تحول به وجود آید و با استفاده از ابزارهای ارتباطی و رسانه، بیشترین بهره برداری از اساتید و دانشمندان و محققین و منابع عظیم علمی و فقهی صورت پذیرد.
همچنین در دیدارهای جداگانه سرپرست مخابرات با حضرات آیات موسوی اردبیلی و علوی گرگانی، مراجع تقلید شیعیان خواستار استفاده از ظرفیت ویژه مخابرات در انتقال مفاهیم مذهبی و نتایج تحقیقات حوزه های علمیه به عموم جامعه شدند.