تشخیص سریعتر نه تنها به جلوگیری از توسعه علائم شدید با درمان به موقع کمک خواهد کرد بلکه همچنین به کاهش احتمال سرایت نیز کمک میکند.
حسگر جدید، اشکال مختلف ویروس را در چند دقیقه شناسایی میکند که در مقایسه، روشهای موجود از تکثیر ژن استفاده میکنند که به حدود هشت ساعت زمان نیاز دارند.
دانشگاه اوساکا و شرکت توشیبا که اکنون در حال مذاکره برای فروش شاخه تجهیزات پزشکی خود موسوم به سیستمهای پزشکی توشیبا است، قصد دارند یک دستگاه تشخیصی را بر اساس این فناوری جدید تا سال 2020 راهاندازی کند.
شرکت توشیبا اعلام کرده که این تراشه را به عنوان هسته دستگاه مذکور خواهد ساخت.توشیبا و دانشگاه اوساکا در حال کار برای تجاری سازی سیستم تا سال 2017 هستند که به شکل یک کیت با قیمت 9 دلار خواهد بود.
شرکتهای ژاپنی دیگر نیز در حال ساخت فناوریهای تشخیصی کاربردی هستند که از آن میان میتوان به شرکت Konica Minolta اشاره کرد که با همکاری موسسه علوم پزشکی شهر توکیو یک سیستم برای شناسایی ویروس آنفلوآنزا ساخته که در آن، فناوری مورد استفاده آزمایش سریع بارداری را تغییر داده است.
این سیستم که از یک تراشه با عملکرد بالا با رنگدانه فلورسنت استفاده میکند، میتواند برای شناسایی بیماریهای انتقالی با پشه مانند زیکا و تب دانگ مورد استفاده قرار بگیرد.به گزارش ایسنا،این تحقیق در IANS منتشر شده است.
No tags for this post.