بچه ذرت منبع غنی فیبر، ویتامین A، فسفر، منیزیم و آهن است، از اینرو دارای خواص زیادی است که در ادامه به آنها اشاره می شود.
کنترل کلسترول: بچه ذرت منبع غنی ویتامین C، کاروتنوئیدها و بیوفلاوونوئیدها است که با کنترل سطح کلسترول خون و افزایش جریان خون به حفظ سلامت قلب کمک می کند.
پیشگیری از کم خونی: بچه ذرت حاوی مقادیر خوب آهن است که می تواند به پیشگیری از ابتلا به فقر آهن و کم خونی کمک کند.
بهبود روند هضم: از آنجائیکه منبع غنی فیبر است به بهبود یبوست کمک می کند. پزشکان مصرف آن را به بیماران مبتلا به سرطان روده توصیه می کنند.
کاهش فشارخون: به دلیل وجود فنول ها، به کنترل فشار خون کمک می کند.
ضرورت مصرف در طول دوره بارداری: بچه ذرت منبع خوب فولیک اسید بوده و برای افزایش وزن نوزاد مناسب است. یبوست از علائم شایع دوران بارداری است، از اینرو مصرف بچه ذرت به زنان باردار توصیه می شود.
منبع غنی آنتی اکسیدان: بچه ذرت منبع غنی آنتی اکسیدان های است که با رادیکال های آزاد مسبب سرطان مبارزه کرده و از اینرو موجب کاهش ریسک ابتلا به سرطان می شود.
کنترل دیابت: بچه ذرت به خاطر داشتن شاخص پایین گلیکامیک در مقایسه با ذرت های عادی، برای افراد مبتلا به دیابت خوب است.
بهبود قوه بینایی چشم: از آنجائیکه منبع غنی ویتامین A است به دید خوب چشم کمک می کند.
ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم:
۲۶ کالری
۱۸ گرم کربوهیدرات
۱ گرم چربی
۲ گرم پروتئین
۱.۶ گرم فیبر
منبع:مهر
No tags for this post.