نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تصفیه آب آلوده روخانه با استفاده از باکتری و نانوذرات

به گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همکاری 'دپیکا باتیا' با دانشگاه آلبرتا در قالب یک برنامه تحقیقاتی موسوم به IC) India-Canadian) انجام می شود که در آن محققانی از دو کشور می توانند تجارب و خلاقیت های خود را به اشتراک بگذارند.باتیا پیش از این موفق به دریافت حمایت مالی از دولت هند برای کار روی تصفیه آب رودخانه 'نولاه' شده بود. 
پساب های کارخانه ها که اغلب ترکیبات رنگی است موجب آلوده شدن این رودخانه شده است و در نتیجه یکی از شدید ترین آلودگی های آب های جاری را در هند ایجاد کرده است. هدف باتیا از این پروژه، ارائه راهکاری ساده و ارزان به شکل ستون های مخروطی شکل حاوی نانو ذرات است که به کمک آن می توان آلودگی های موجود در آب را رفع کرد.
از یک سو، آب آلوده وارد این ستون مخروطی شکل می شود و از سوی دیگر آن خارج می شود؛ در این میان برخی آلاینده ها از آب جدا می شوند، این کار با چند بار تکرار در نهایت موجب زدوده شدن تمام آلودگی های آب می شود. 
باتیا در این مخروط ها از برخی باکتری های از بین برنده رنگ استفاده کرده است. او و همکارانش موفق به تولید زیست فیلترهائی با استفاده از باکتری شده است که با استفاده از یک فناوری سبز می تواند آلودگی آب را رفع کند.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل