در آخرین سر شماری صورت گرفته از این گربه سان نادر مشخص شد که تغییراتی محیطی ، توسعه شهری و ساخت جاده ها در کنار از بین بردن جنگل ها بیش از پیش پلنگ های سیبری یا همان پلنگ آمور را در لبه پرتگاه انقراض قرار داده است .
حفر این تونل های زیستی با در نظر گرفتن تمامی عوامل محیطی مورد نیاز این جاندار می تواند راهکاری مناسب برای حفاظت از این گونه خاص و در خطر انقراض بوده و زندگی را برای این جاندار، زیباتر و ایمن تر از گذشته در برابر خطرات بالقوه خواهد کرد.
این گونه از پلنگ ها با وزنی معادل 32 تا 48 کیلوگرم ، از خرگوش ها و حیواناتی با جثه کوچک تغذیه می کنند و طبق آخرین بررسی های صورت گرفته تنها در حدود سیصد قلاده از این حیوان در شرایط کنترل شده زندگی می کنند. دولت روسیه در این خصوص راهکاری جدید ارائه کرده و با حفر تونل هایی زیستی برای این حیوان حفاظت از این گونه خاص را مد نظر قرار داده است تا با کاهش جمعیت این پلنگ که خواستگاهی از شرق دور دارد مقابله کند .
سرگئی ایوانف ، مشاور ارشد دولت روسیه در مراسم اجرای این پروژه در رابطه با تونل های زیستی فوق الذکر اظهار داشت که حفر این تونل های زیستی با در نظر گرفتن تمامی عوامل محیطی مورد نیاز این جاندار می تواند را هکاری مناسب برای حفاظت از این گونه خاص و در خطر انقراض بوده و زندگی را برای این جاندار ، زیباتر و ایمن تر از گذشته در برابر خطرات بالقوه خواهد کرد. خطراتی که با گسترش جاده ها و از بین بردن جنگل های زیستگاه جاندارانی از این دست را بیش از پیش دستخوش تغییر قرار داده و آن ها را به پرتگاه انقراض نزدیک نموده است .
منبع : Tass
ترجمه: احسان محمدحسینی
No tags for this post.