برگزاری کنفرانس آلرژی غذایی به میزبانی انگلیس

حساسیت غذایی به یکی از مشکلات اپیدمیک در جوامع مختلف تبدیل شده است که هزینه‌های فردی، اجتماعی و اقتصادی فراوانی را در پی دارد.

در نشست Food Allergy 2016 که با حضور پزشکان، متخصصان تغذیه و کارشناسان صنایع غذایی از کشورهای مختلف برگزار خواهد شد، جدیدترین تحقیقات صورت گرفته در این حوزه و روش‌های درمانی نوین مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهند گرفت. اختلال عدم تحمل غذایی، علل و واکنش‌ها، روش‌های درمانی، مهمترین محورهای این نشست سه روزه را تشکیل می‌دهند.

برخی از محورهای کنفرانس عبارتند از:

آلرژی غذایی و اختلال عدم تحمل

افراد مستعد ابتلا به حساسیت غذایی

ریشه آلرژی غذایی در اوایل زندگی

تأثیرات فرآوری موادغذایی در بروز آلرژی غذایی

آلرژی غذایی و پردازش آلرژن‌های پروتئین توسط سلول سلولهای ارائه دهنده آنتی ژن

روش‌های نوین درمان آلرژی غذایی

مواد غذایی مخصوص افراد مبتلا به حساسیت غذایی

آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات 10 آوریل (22 فروردین) اعلام شده است. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنفرانس مراجعه کنند.

 

ترجمه: معصومه سوهانی

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا