به نوشته روزنامه گاردین، نتایج این تحقیقات که در نشریه پزشکی 'لنست' منتشر شد، شاهد دیگری در زمینه دخیل نبودن ویروس زیکا در میکروسفالی است که باعث تولد کودکانی با سرهایی کوچک و مغزهایی تکامل نیافته می شود.
دکتر 'سیمون کائوچمز' از پژوهشگران انستیتو پاستور پاریس در این رابطه گفت: تحقیقات ما از این فرضیه که آلوده شدن به ویروس زیکا در سه ماهه اول بارداری با افزایش خطر میکروسفالی ربط دارد، به شدت حمایت می کند اما، برآورد ما حاکی از آن است که تنها یک نفر از یکصد زن بارداری که در سه ماهه اول بارداری به این ویروس آلوده شدند در معرض خطر به دنیا آوردن کودکانی با نقص میکروسفالی قرار دارند.
وی افزود: نتایج این تحقیقات مربوط به شیوع این ویروس در پلینزی فرانسه در سال های 14-2013 است و باید دید که آیا یافته های ما در سایر کشورها نیز کاربرد دارد یا خیر.
زیکا ویروسی است که از طریق یک پشه به انسان منتقل می شود و در حال حاضر در بخش وسیعی از آمریکای لاتین و کشورهای حوزه کارائیب شیوع یافته و به سرعت در حال گسترش است.
به گزارش ایرنا، طبق پیش بینی سازمان جهانی بهداشت، امسال احتمال دارد بین سه تا چهار میلیون نفر در آمریکا به این ویروس مبتلا شوند.