نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

رابطه غذاهای گیاهی و آلزایمر

 پژوهشگران در جدیدترین تحقیقات خود دریافته‌اند مصرف انواع توت، زعفران و سبزیجات بخارپز می‌تواند در رفع و جلوگیری از پیشرفت بیماری آلزایمر مفید باشد.
 
گفتنی است، محققان معتقدند عواملی چون کنترل فشار خون و کلسترول نقش قابل ملاحظه‌ای در رفع خطر آلزایمر دارد.
 
مصرف غذاهای گیاهی می‌تواند از گرفتگی عروق ناشی از کلسترول بد خون جلوگیری کند، همچنین انجام ورزش نیز می‌تواند از انقباض سلول‌های مغزی و ایجاد تخریب سلولی جلوگیری کند.
 
اسکن MRI از مغز مبتلایان به آلزایمر نشان می‌دهد انجام ورزش‌های هوازی می‌تواند از انقباض وابسته به سن در مرکز حافظه مغز جلوگیری کند.
 
پژوهشگران اعتقاد دارند پلاک‌های آمیلوئیدی در نیمی از افراد در رده سنی 50 سال وجود دارد که علامت ابتدایی ابتلا به آلزایمر است.
 
براساس تحقیقات رژیم غذایی مدیترانه‌ای که شامل گوشت، فرآورده‌های لبنی کم چرب، سبزیجات، لوبیا، میوه و آجیل است می‌تواند باعث کاهش خطر ابتلا به زوال عقل شود.
 
محققان دانشگاه هاروارد همچنین دریافته‌اند مصرف چربی‌های اشباع می‌تواند باعث کاهش عملکرد مغز، پیر شدن سلول‌های مغزی و بروز آلزایمر شود.
 
بر این اساس محققان توصیه می‌کنند افراد هر روز به میزان کافی انواع توت را  مصرف کنند، نوشیدنی حاوی سبزیجات و یا آبمیوه‌ بدون شکر مصرف کنند، به مواد غذایی زعفران اضافه کنند، رژیم غذایی عمدتا گیاهی داشته باشند، پنیر کمتر مصرف کنند، همچنین گوشت کمتر و مواد پروتئین حیوانی را به صورت پخته مصرف کنند.
 
کارشناسان ژن APOE4 را در دهه 1990 کشف کردند که مسئول ابتلای افراد به بیماری آلزایمر با درصد بالایی است.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛کارشناسان بالاترین فرکانس ژن APOE4 را در کشور نیجریه شناسایی کرده‌اند که سبب شده تا این کشور کمترین میزان مبتلا به آلزایمر را در جهان داشته‌ باشد.
No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل