دانش آموختگان و استادان برتر از تسهیلات ویژه بهره مند می شوند

به گزارش ایرنا، غلامعلی منتظر در دوازدهمین گردهمایی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در اهواز اظهار کرد: در یک سال گذشته با تشکیل کارگروه مشترک بین دانشگاه، بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کارها در چهارچوب مشخص تعریف شده است. 

وی افزود: در چهارچوب جدید، دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بر اساس شاخص های بنیاد، مورد حمایت قرار گرفته و تسهیلات ویژه ای برای توانمند کردن آنها تعلق می گیرد.

منتظر ادامه داد: سهمیه مشخصی برای اعطای تسهیلات به دانشجویان در نظر گرفته شده است.

معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان گفت: این قانون از ابتدای سال 94 اجرایی می شود که شامل تسهیلات نظام وظیفه تخصصی، اشتغال در یک محیط علمی و فناورانه برای دانش آموختگان برتر است که دانشگاه آزاد سهمیه ویژه ای دارد.

وی اظهار کرد: از دیگر تسهیلات این بخش، جذب دانش آموختگان در دانشگاه است که در صورت تمایل دانش آموخته برای کار کردن در مکان هایی مانند شرکت دانش بنیان و یا واحد صنعتی، برای سه سال، حقوق پرداختی را تا چند درصد تامین می کنیم.

منتظر با اشاره به در نظر گرفتن تسهیلات برای استادان برتر اضافه کرد: بر اساس آیین نامه به تصویب رسیده، استادان سرآمد دانشگاهی در مجموعه آموزش، پژوهش، فناوری و فرهنگ و خدمت شناسایی و کرسی معادل به عنوان یک بسته حمایتی به آنها اعطا می شود.

وی گفت: از جمله امتیازات استفاده از این کرسی ها بکارگیری همکار برای طرح تحقیقاتی از داخل یا خارج کشور است. 

وی به حمایت از فناوران و نوآوران اشاره کرد و ادامه داد: در تقویم جشنواره های مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان، جشنواره اختراعات دانشگاه آزاد نیز لحاظ شده و در صورت برگزیده شدن مورد حمایت قرار می گیرد.

منتظر افزود: از ابتدای سال 94 برگزاری جشنواره های دیگری علاوه بر خوارزمی و فارابی با داشتن ویژگی خاص مورد بررسی قرار می گیرد.

معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان ابراز امیدواری کرد: فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که ان شاء الله روزی برسد که مدیریت تحول کشور در دست نخبگان قرار گیرد، محقق شود.

این گردهمایی دو روزه با هدف تعیین خط مشی ها و سیاست های راهبردی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برای سال آینده در سرسرای آیت الله خامنه ای مجتمع فرهنگی فجر اهواز برگزار می شود.

امروز و در نخستین روز برگزاری این گردهمایی، سیاست های کلان پژوهشی دانشگاه آزاد در پنج کمیسیون تخصصی شامل امور پژوهشی، فناوری و ارتباط با صنعت، گسترش شبکه های آزمایشگاهی، علم سنجی و تولید علم و مقابله با ریزگردها، مورد بررسی قرار گرفت تا پس از تصویب به عنوان نقشه راه پژوهشی برای سال آینده به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شود. 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا