محمد صاحبکار روز دوشنبه در آیین دومین هم اندیشی فعالان اقتصاد دانش بنیان و نوآوری با محوریت بررسی مسائل مالیاتی شرکت های دانش بنیان در پژوهشگاه نیرو افزود: شرکت های دانش بنیان از زمانی که به تایید کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان برسند، مشمول معافیت مالیاتی به مدت 15 سال هستند.
وی با بیان اینکه مجوز شرکت های دانش بنیان هر دو سال یک بار بررسی و تمدید می شود، اظهار کرد: شرکت ها هر دو سال یک بار باید درخواست ارزیابی دهند تا مورد ارزیابی قرار گیرند.
صاحبکار یادآور شد: در صورتی که شرکتی معیارهای درنظرگرفته شده برای شرکت های دانش بنیان را حفظ کرده باشد، معافیت مالیاتی آن تمدید و هر سال به سازمان امور مالیاتی کشور معرفی می شود تا بتواند از معافیت مالیاتی استفاده کند.
وی افزود: مهمترین برنامه ای که از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال می شود، اجرایی کردن قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان است، این قانون یک بسته حمایتی است که شامل حمایت های مختلف از جمله معافیت های گمرکی، استقرار در داخل شهرهای دارای ممنوعیت استقرار مانند ممنوعیت در شعاع 120 کیلومتری تهران و نیز تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی است.
صاحبکار با یادآوری اینکه شرکت های دانش بنیان بر اساس ماده سه قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان دارای معافیت مالیاتی به مدت 15 سال هستند، افزود: فرآیند معافیت مالیاتی از سال 1392 آغاز شده و با تقاضاهایی که به سازمان امور مالیاتی کشور در این سال ارایه شد، برای سال مالی 92، مجموع 40 شرکت حدود 6 میلیارد تومان معافیت مالیاتی دریافت کردند.
وی گفت: در سال جاری پرونده مالیاتی سال مالی 93 در حال ارزیابی است و برای بیش از هزار و 200 شرکت دانش بنیان معافیت مالیاتی از سازمان مالیاتی کشور تقاضا کرده ایم که رقم پیشنهادی مالیاتی در سال مالی 93، 60 میلیارد تومان است.
به گزارش ایرنا، صاحبکار یادآور شد: در حال حاضر تعداد شرکت های دانش بنیان به 2 هزار و 200 شرکت رسیده است که در حال جمع بندی پرونده ها برای سال مالی 94 هستیم.