دبیرعلمی همایش فضای پاک بر لزوم استفاده از این فضا برای ترویج و احیای سنت ها و فرهنگ ملی – مذهبی تاکید کرد وگفت: با بهره گیری ازاین فناوری می توان شاهد ارتقا بینش های دینی در جامعه بود.
علیرضا طالب پور با اشاره به اینکه فضای مجازی یک فرصت است افزود: می شود فضای مجازی را پاک و به عنوان یک فرصت از این فناوری استفاده کرد.
وی بر تولید محتوی در صیانت از فضای مجازی تاکید کرد و گفت: تولید محتوی نقش اساسی در ایجاد فضای مجازی پاک دارد و در این راه باید تلاش بیشتری صورت گیرد.
این همایش که با هدف ایجاد جریان مناسب تعاملی و هم افزایی فکری و فرهنگی برای رسیدن به فضای مجازی پاک برگزار شد. بررسی فرصتها، چالش ها و آسیبهای علمی، فرهنگی و اجتماعی فضای مجازی را از جمله مهم ترین اهداف برگزاری این همایش است.
دکترین فضای مجازی پاک و افق های آینده، حفظ، تحکیم و صیانت از نهاد خانواده در فضای مجازی، فناوری های سلامت فضای مجازی (فناوری درخدمت فضای مجازی پاک)،آسیب های فضای مجازی و نحوه تأمین سلامت فضای مجازی از جمله محورهای این همایش است.
امر به معروف و نهی از منکر در فضای مجازی، نقش رسانه ها، اپراتورهای مخابراتی، سمن ها، صنعت و مردم درسلامت فضای مجازی، اوقات فراغت، تفریح و سرگرمی مجازی پاک و راه حلهای جهانی وبین المللی به کار برده شده در تأمین سلامت فضای مجازی از دیگر محورهای این همایش می باشد.
احیای سنت های اسلامی در فضای مجازی، چارچوب مفهومی راهکارهای تحقق فضای مجازی سالم، مفید و ایمن و تکلیف حکومت و حق مردم در ایجاد سلامت فضای مجازی از جمله سخنرانی های این همایش است.
میزگرد ارزیابی وضعیت توزیع و تولید محتوای پاک در ایران از دیگر برنامه های دومین همایش فضای مجازی پاک است که با حصور کارشناسان این حوزه برگزار خواهد شد.