در این تحقیقات با بررسی رفتارهای جوانان پرخاشگر و عصبی مشخص شد که به طور خاص در دهه های بعدی زندگی این افراد مشکلات نظیر فراموشکاری نمود پیدا خواهد کرد .
پژوهشگران به منظور بررسی دقیق تاثیر پرخاشگری بر زوال حافظه به بررسی رفتار در افراد گوناگون و نگرش خصمانه در آن ها پرداخته و در نتیجه مشخص شد که مهارت های فکری و حافظه در افراد پرخاشگر در بازه زمانی حدود 25 سال بسیار پایین تر از افراد آرامتر است .
پرخاشگری ، تند خویی و به طور کلی فشار های عصبی ، پیری زود رس عقلی و ناتوانی مغز در به خاطر سپردن موارد گوناگون را به همراه دارد .
دکتر لنور از آکادمی نورولوژی آمریکا در این خصوص اظهار داشت : ویژگی های شخصیتی در هر انسان متفاوت از دیگری است ، اما چیزی که باید به خاطر بسپاریم این است که پرخاشگری ، تند خویی و به طور کلی فشار های عصبی ، پیری زود رس عقلی و ناتوانی مغز در به خاطر سپردن موارد گوناگون را به همراه دارد .
درراستای تحقیقات فوق الذکر ، تیمی از محققین به بررسی و آزمایش روی 3 هزار و 126 نفر پرداختند . تجزیه وتحلیل رفتار های عاطفی این افراد که همگی زیر 25 سال سن داشتند به وسیله این گروه با در نظر گرفتن سطح استرس ، حافظه و توانایی تفکرو در چهار گروه با سطح فشار و استرس گوناگون آغاز شد . در این پژوهش فرآیند عقلانی این افراد طی 25 سال مورد بررسی قرار گرفته و در حدود 50 سالگی توانایی های شناختی آنان مجددا ارزیابی شد .
محققین برای فهم بهتر شخصیت افراد سوالاتی در خصوص عکس العمل های آنان به رفتار های تحریک آمیز ، عدم اعتماد به دیگران و احساسات منفی در روابط اجتماعی را مطرح کردند ودر پایان از این افراد خواسته شد که لیستی از کلمات که شامل 15 کلمه بود را به خاطر بسپارند .
در پایان این تیم پژوهشی عنوان کردند که تفاوت چشمگیری در توانایی به خاطر سپردن این مجموعه کلمات توسط چها گروه یاد شده وجود دارد و نگرش خصمانه اثری مستقیم بر کاهش حافظه و اختلال در تفکر را به همراه دارد .
شرح کامل این پژوهش ها و نتایج به دست آمده از آن در مجله آنلاین نورولوژی به چاپ رسیده و در اختیار پژوهشگران قرار دارد.
ترجمه: احسان محمدحسینی
No tags for this post.